0

Méregtelenítő mustármag

Mikor télire készülünk elrakni a savanyúságot, bele sem gondolunk abba, hogy azok a fűszerek, amelyeket beleteszünk, milyen jó hatással vannak szervezetünkre. Ilyen például a méregtelenítő mustármag. Nagyon sokan kedvelik az ízét, és vannak, akik idegenkednek tőle. Érdemes elvégezni egy mustármag kúrát, hisz nagyon jól kitisztítja a szervezetet.

 A méregtelenítő mustármag kúrát általában évente kétszer javasolják. Tavasszal és ősszel érdemes nekifogni. Nem nehéz betartani, hisz nem kell semmi mást tenni, csupán hat héten keresztül reggel és este egy-egy kávéskanál fehér mustármagot rágás nélkül egy nagy pohár vízzel lenyelni.

Méregtelenítő mustármag

Méregtelenítő mustármag

A méregtelenítő mustármag egyik legnagyobb előnye, hogy szinte kimossa a bélrendszert. Kezdve a gyomortól egészen a vastagbélig, mindenhol tiszta bélfalat hagy maga után. Ez a tulajdonsága az, amiért igazán méregtelenítő hatásúnak nevezhetjük, mivel a bélfalakra rakódott zsírt egyébként nagyon nehéz eltávolítani. A kúra végeztével már nemcsak érezhetjük, hanem láthatjuk is jótékony hatását, hisz a hajunk fényesebb, a bőrünk tisztább lesz.

 A kúra során a méregtelenítő mustármag bevétele után jelentkezhetnek kellemetlen tünetek, mint fejfájás, fáradékonyság, nagyobb alvásszükséglet vagy épp a bőr és haj zsírosodása. Ezek a kúra befejeztével elmúlnak. Mindenkinek ajánlott e kúra, hisz a magot nem kell szétrágni, így ha valaki az ízét nem szereti, akkor is nyugodtan be tudja venni, majd a pohár vízzel lenyelni.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024