0

Méregtelenítő olajok

Nem csak a testünkben, hanem a bőrünkben is felhalmozódhatnak a méreganyagok. Ezek narancsbőrként vagy pattanásokként lesznek láthatóak. Érdemes rendszeres időközönként külsőleg is méregteleníteni. Erre lehet jó megoldás az olyan méregtelenítő olajok használata, amelyek elősegítik, hogy a méreg- és salakanyagok könnyebben távozzanak szervezetünkből.

A méregtelenítő olajok nagy százaléka masszázsolajként fejti ki a legjobb hatást. A masszázs önmagában is segít, hogy a bőr felsőbb rétegeiben kevesebb legyen a méreganyag, de olajat használva azt is elérhetjük, hogy mélyebbről is kiürüljenek a káros anyagok. Rendszeresen használva az olajokat, kis idő elteltével észrevehetjük, hogy a bőrünk simább lesz, és nem látható rajta a narancsbőr.

Méregtelenítő olajok

Méregtelenítő olajok

A belsőleg alkalmazható méregtelenítő olajok rendkívül erős hatással bírnak. A három legfontosabb közülük: máriatövismag olaj, lenmagcsíra olaj és a szőlőmag olaj. A máriatövismag olaj rendszeresen fogyasztva elősegíti a máj tisztulását, a lenmagcsíra olaj értisztító hatású. A hormonháztartásunkat kordában tudjuk tartani, ha szőlőmag olajat fogyasztunk, ezenkívül ez jó vértisztító hatású is.

A méregtelenítő olajok használatánál fontos a mértékletesség valamint  a rendszeresség. Érdemes szakember tanácsát kérni, hogy belső fogyasztásra mekkora adag ajánlott. Az olajok nagy részét magára kell bevenni, esetleg kis cukorra csepegtetni. A legtöbb olaj kifejezetten jóízű, így akár a krémlevesünk tetejére is csepegtethetünk belőle.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024