0

Méregtelenítő spa

A méregtelenítő spa egyre inkább elterjed hazánkban is. Sokak szerint hatékony, sokakat viszont elbizonytalanít. Ezt a készüléket főként azoknak ajánlják, akik nehéz körülmények közt dolgoznak, stresszes életmódjuk van, akik emésztési zavarokkal küszködnek, és természetesen azoknak is, akik rendszertelenül, sokat esznek, főleg zsíros táplálékot.

A méregtelenítő spa készülékek ionizáció segítségével működnek. Lényegében egy lábfürdőről van szó, amely olyan berendezéssel van ellátva, amely képes ionizált vizet előállítani, és a lábon keresztül kivonja a méreganyagokat a testből.

Méregtelenítő spa

Méregtelenítő spa

Mielőtt méregtelenítő spa készüléket vásárolnánk, próbáljuk ki kétféleképpen. Először úgy, hogy tegyük bele a vízbe azt a sót, amit ajánlanak, és végezzük el a méregtelenítést. Ha elszíneződik a víz, az azt mutatja, hogy a készülék tökéletesen működik. Másodszor pedig úgy tegyünk próbát, hogy tegyük bele a sót, indítsuk el a készüléket de a lábunkat ne tegyük bele. Ha a víz így is elszíneződik, akkor valami turpisság van a dologban.

Nagyon sokan beleesnek a csapdába, viszont valóban vannak olyan méregtelenítő spa készülékek, amelyek bizonyítottan hatékonyak. Nagyon fontos, hogy tartsuk be az előírásokat, és a termék használati útmutatót is olvassuk el többször, mivel nem szabad túl gyakran használni, hisz a méreganyagokkal az értékes ásványi anyagok is távozhatnak. Ilyen esetben fontos gondoskodni ezeknek a pótlásáról.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024