0

Méregtelenítő teakeverék?

A méregtelenítő diéták célja a felhalmozódott méreganyagok szervezetből való kiiktatása és egészségünk javítása. Nem mindenki tud huzamosabb ideig kizárólag bioélelmiszereket és különböző magokat fogyasztani, ilyen esetben jól jöhet egy olyan tisztítókúra, melynek alapja a méregtelenítő teakeverék.

A méregtelenítő teakeverék gondosan kiválasztott teafélékből tevődik össze. Jó tulajdonságaiknak köszönhetően tisztítja a vesét, májat, tüdőt, a bőrt a méreganyagoktól, serkenti az említett szervek kiválasztódását, tisztítja a vért, javítja az immunrendszert és felgyorsítja az anyagcserét. Legtöbb embernek az első napokban gyakrabban van széklete, és gyomorgörcsökre panaszkodnak. Ezek a mellékhatások csak rövid ideig állnak fenn, amíg a szervezet hozzászokik a változáshoz.

Teakeverék

Méregtelenítő teakeverék

Fokozatosan ajánlott hozzákezdeni egy ilyen kúrához, főként, ha először végezzük. Az első 3-5 napban a forralt vízbe csak 2 percig hagyjuk a teakeveréket, ezután – ha szervezetünk kezd hozzászokni – 5 percig. A méregtelenítő teakeverék fogyasztása mellett igyunk sok vizet, kerüljük az adalékanyagokkal kezelt élelmiszereket, a kávét, cigarettát, alkoholt.

A méregtelenítő teakeverék hatékony hidegen és melegen egyaránt. Ám ha jeges teát szeretnénk, többet kell innunk belőle a kívánt hatás elérése érdekében, ugyanis a jégkocka felhígítja a teát. A palackozott és koffeintartalmú teákat kerüljük, azok ugyanis nem természetes gyógyteák. A hozzáadott tartósítószerek, a cukor, a színezékek valamint a koffein szervezetbe való jutása megakadályozzák a méregtelenítési folyamatot. Amennyiben édesíteni szeretnénk, mézet használjunk.

  
Iktatva: Gyógynövények

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024