0

Méregtelenítő turmixok

Ha méregtelenítő kúrát tartunk, és meguntuk a sablonos étrendet, a zöldségeket, a gyümölcsöket, ideje feldobnunk a napunkat egy igazán frissítő méregtelenítő turmixszal. A méregtelenítő turmix, mivel olyan anyagokból tevődik össze, amelyek nem károsak, és ráadásul folyadékot tartalmaz, kiváló méregtelenítő.

A méregtelenítő turmixok receptjei közt kiemelkedően finom a következő: vegyünk egy fél sárgadinnyét, egy almát, egy sárgarépát, egy uborkát (a magokat szedjük ki), másfél deci tejet, egy csomag vaníliaport és egy kis háztartási kekszet, 2-3 darabot. Az összes hozzávalót turmixoljuk össze, és máris kész a finom méregtelenítő ital. A sárgadinnye igazi gyógynövényként van nyilvántartva, nagyon jó immunerősítő, és számtalan hasznos anyagot tartalmaz. Az alma olyan antioxidáns forrás, amelyet csak ebben a gyümölcsben találunk. A sárgarépa béta-karotin tartalma miatt elengedhetetlen a méregtelenítő kúra folyamán. A kekszek pedig alacsony szénhidráttartalmúak, és felszívják a gyomorsavat.

Méregtelenítő turmixok

Méregtelenítő turmixok

Egy másik ízletes méregtelenítő turmix receptje olyan elemeket tartalmaz, amely bárki számára hozzáférhető és olcsón előállítható: vegyünk két körtét, hámozzuk meg, szedjük ki a magházat, turmixoljuk össze banánnal, naranccsal, egy kis vaníliával és egy csipetnyi fahéjjal. Mesés lesz az íze, és méregtelenítés szempontjából is hasznos.

Méregtelenítő turmixot spontán mi is készíthetünk bármilyen gyümölcsből, zöldségből, a lényeg, hogy csakis olyan anyagokat tartalmazzon, amelyekben nincs tartósítószer, cukor. Ezek a finomságok mindig feldobják a méregtelenítő kúránkat.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024