0

Méregtelenítő vízkúra

Bármennyire odafigyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozzunk, és rendszeresen mozogjunk, sajnos az élelmiszerekben található méreganyagokat nem tudjuk elkerülni. Időnként érdemes megszabadulni ezektől. Nagyon sokféle kúra létezik, ami ebben segítségünkre lehet. Vannak enyhébbek is, míg mások kifejezetten drasztikusak. Ilyen a méregtelenítő vízkúra.

A méregtelenítő vízkúra alapja a rendszeresen fogyasztott desztillált víz. Többféle módszer létezik erre is, de leggyakrabban a kétóránként két nagy pohár víz fogyasztása ajánlott. Nagyon fontos, hogy közvetlenül ébredés után megigyuk ez első adagot, majd a nap folyamán minden két órában újabb adag vizet igyunk meg. Este, mielőtt ágyba bújnánk, szintén ne felejtsük el a 2 pohár vizet meginni.

Méregtelenítő vízkúra

Méregtelenítő vízkúra

A méregtelenítő vízkúra időtartama minimum három hét, de ha bírjuk, akkor akár nyolc hétig is betarthatjuk. A lényeg, hogy nem szabad semmiféle alkoholt fogyasztani a kúra alatt. Ajánlott emellett kerülni a túl zsíros valamint cukros ételek fogyasztását is. Ha betartjuk azt a szabályt, hogy minden két órában két pohár vizet megiszunk, akkor idővel tapasztalni fogjuk, hogy sokkal kisebb adagokat eszünk, és inkább zöldségeket fogyasztunk.

Csak azoknak ajánlott a méregtelenítő vízkúra, aki biztos abban, hogy ennyi vizet meg bír inni. Már három hét után tapasztalhatjuk, hogy több az energiánk, tisztább a bőrünk és az esetleges betegségek tünetei is mérséklődnek.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024