0

Méregtelenítő vitaminok

Szervezetünk nap mint nap olyan terheknek van kitéve, mint az állandó stressz, a tartósítószerekkel kezelt élelmiszerek, vagy épp a gyomirtók a zöldségekről, gyümölcsökről. Ezek a méreganyagok felgyűlnek a szervezetben, és idővel komoly problémákat okozhatnak. A méregtelenítő vitaminok segíthetnek, hogy ezek a káros anyagok kiürüljenek a szervezetből.

Minden vitamin fontos a szervezetnek, de van néhány, ami pluszfeladatot is ellát. A méregtelenítő vitaminok olyan hatást fejtenek ki, mely során elősegítik a méreganyagok távozását. Segítik, hogy a vérerek falairól a rátapadt zsír leváljon, és kiürüljön a szervezetből.

Méregtelenítő vitaminok

Méregtelenítő vitaminok

A legfontosabb a méregtelenítő vitaminok közül a B3-vitamin. A tudósok számára még ma sem világos, hogyan fejti ki a hatását, de az már bizonyított, hogy jótékonyan oldja a szervezetbe felhalmozódott méreganyagokat. Érdemes ezt a vitamint külön pótolni. Élelmiszerekben is megtalálható, bár nem akkorra mennyiségben, mint amennyire szüksége van a szervezetünknek. Érdemes sok tojást, halat, májat, sárgaborsót, lencsét enni.

Nem lehet csak egy vitaminra korlátozni a méregtelenítő vitaminok sokaságát. Nagy részük segíti a méregtelenítési folyamatokat, mivel elindítják a salak- és méreganyagok kiürülését. Ennek során tapasztalhatunk enyhe rosszullétet is. Mielőtt ilyen kúrába fogunk, érdemes egy szakember tanácsát kikérni. Ne várjunk csodát, hisz nem fogunk egyik napról a másikra jobban lenni, de pár hét elteltével szemmel látható lesz a változás.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024