0

Méregtelenítő zöldségturmix

Nyáron a legkönnyebb a méregtelenítő zöldségturmix kúrát véghezvinni. Ilyenkor nagyobb a választék, olcsóbbak is a zöldségek, valamint nagyobb a vitamintartalmuk is. A piacon válogatva, minél egészségesebb példányok kerüljenek a kosárba. Ha lehetőségünk van rá, akkor termelőktől válogassunk, mert ott kevesebb a vegyszerezett termék.

 A méregtelenítő zöldségturmix a sokfajta zöldségtől igazán finom. Sok olyan zöldség van, melynek fogyasztása kifejezetten ajánlott méregtelenítésre. Ilyen például a mángold és a snidling. A mángold azonkívül, hogy jó méregtelenítő, kiváló vízhajtó hatással is rendelkezik. A snidlinget már kora tavasztól megtalálhatjuk a piacokon. E két zöldséghez tegyünk kígyóuborkát, majd dobjuk az egészet turmixgépbe. Pár másodperc, és készen is van a finom italunk.

Méregtelenítő zöldségturmix

Méregtelenítő zöldségturmix

Méregtelenítő zöldségturmix készítéséhez nem csak ezek használhatóak. Kiváló hatása van még a káposztaféléknek is, legyen az épp fejes káposzta vagy kelbimbó, esetleg kelkáposzta. Tehetünk hozzá még paradicsomot vagy zellert is. Tudnunk kell, hogy a káposztafélék könnyen okozhatnak puffadást, így ezeket óvatosan adagoljuk. A sárgarépa-zeller keverék is nagyon jó, és nem mellékesen finom is.

Nem könnyű naponta több adag zöldséget elfogyasztani, ezért is jó készíteni egy finom méregtelenítő zöldségturmixot. Ebből nem kell nagy mennyiséget fogyasztani ahhoz, hogy megtapasztaljuk jótékony hatásait, többek közt bőrünk megszépül, és hajunk is csillogóvá válik.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024