0

Miből áll egy erős méregtelenítő kúra?

Energia, frissesség, napsütés, újjászületés, gyümölcsök, virágok – a tavasz szó hallatán mindenkinek ezek a kifejezések, gondolatok jutnak az eszébe. De biztosan érezzük mindannyian, hogy a téli hideg után nem tudunk rögtön alkalmazkodni a melegebb, enyhébb időjáráshoz. Ennek oka, hogy a tél folyamán szervezetünk megtelt salakanyagokkal, méreganyagokkal, és kifogyott belőlünk a szükséges vitaminmennyiség. Ilyenkor szoktunk egy erős méregtelenítő eljárás, diéta vagy kúra után nézni.

Vannak olyan zöldségek, gyümölcsök, gyógyteák, melyek az erős méregtelenítő táplálékok táborát képezik. Ezek közé tartoznak a káposztafélék, a saláta, a bogyós gyümölcsök, az alma, az olajos magvak, a méz, a borsmenta, a csipkebogyó, a zöld tea stb.

Erős méregtelenítő

Erős méregtelenítő

Az erős méregtelenítő folyamatok során nemcsak az emésztőrendszerünk tisztul, hanem teljes szervezetünk, és nem utolsósorban a lelkünk is. A méregtelenítő kúrák során ne feledkezzünk meg a folyadékbevitelről, de ugyanúgy fontos a testmozgás, a torna is. Végezzünk néhány egyszerű gyakorlatot minden nap. Mindezek segítségével a méregtelenítés után jobb lesz a közérzetünk, több lesz az energiánk, és elkerüljük a betegségeket is.

Ha odafigyelünk arra, hogy mikor, mit és hogyan fogyasztunk, akkor nincs szükségünk túl erős méregtelenítő diétákra. Ha mindig egészségesen étkezünk, vagy legalábbis törekszünk arra, akkor a méregtelenítő alapanyagokból elkészített ebédekkel is rásegíthetünk a méreganyagok távozására. Rohanó napjainkban is vigyázzunk testünkre és lelkünkre, hogy elkerüljük a betegségeket!

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024