0

Miből áll egy méregtelenítő csomag?

A méregtelenítő csomag olyan táplálékkiegészítőket tartalmaz, amelyek több irányból is támogatják a szervezet méregtelenítését. Egyes összetevői a vese működését serkentik, mások a máj tisztítását, regenerálódását segítik. Rendszerint növényi rostokat is tartalmaznak, amelyek a beleket tisztítják, magukkal viszik a lerakódásokat, salakanyagokat stb.

Természetesen étrendbeli változtatásokra is szükség van, ha azt akarjuk, hogy a méregtelenítő csomag használata, annak elfogyasztása hatékony legyen. Kerülnünk kell a zsíros, cukrozott, túlfűszerezett ételeket, szénsavas üdítőitalokat, süteményeket, édességeket stb. Minden olyan étel és ital bevitelét le kell állítanunk, amiről tudjuk, hogy tartósítószert vagy más vegyi anyagot tartalmaz. Helyezzük előtérbe a zöldségek, gyümölcsök fogyasztását, de ajánlott bioboltokból beszerezni azokat, mivel nem tartalmaznak növényvédő szereket.

Méregtelenítő csomag

Méregtelenítő csomag

 

A méregtelenítés után szükség van a szervezet vitaminokkal való feltöltésére, mivel a salakanyagokkal együtt azok is kiürülnek a szervezetből. Rendszerint a bélflóra optimális egyensúlya is felborul. Éppen ezért a méregtelenítő csomag rendszerint probiotikumokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz.

Létezik méregtelenítő csomag külön nőknek, külön férfiaknak és ezen felül különböző panaszok esetére különleges csomagok is kaphatók. Ilyenek a bőrproblémák, fejfájás, depresszió, májproblémák, nőgyógyászati betegségek megszüntetésére összeállított csomagok. A dohányosok, alkoholproblémákkal küszködők és a sok gyógyszert szedők is megtalálhatják a számukra kialakított étrend kiegészítőket. Többféle minőségben és árfekvésben lehet ezeket megvásárolni, ajánlott azt körültekintően megtenni, esetleg szakember véleményét kikérni.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024