0

Milyen tisztítókúrát ajánlanak a fül-orr-gégészek?

Szervezetünk komplex egészként munkálkodik azon, hogy egészségünket megőrizve legyenek mindennapjaink egészségesek, és főként fájdalommentesek. Ha valamelyik rendszer nem működik optimálisan, azt megérezzük mindenhol. Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljen szervezetére, és ha nem is mutatkoznak betegség jelei, akkor is tegyen a rendszerek “karbantartásért”. Erre kínálnak remek lehetőséget a tisztítókúrák, melyek képesek arra, hogy feltöltsék raktárainkat, és megszabadítsák szervezetünket a méreganyagoktól.

Milyen tisztítókúrát ajánlanak a fül-orr-gégészek?

Milyen tisztítókúrát ajánlanak a fül-orr-gégészek?

Szakorvosok is mindenképpen amellett vannak, hogy nem árt néha akár étrendi változtatásokkal, akár a folyadékbevitel növelésével áttisztítani a szervezetet. Ilyenkor télen, amikor megnő a felső-légúti megbetegedések száma, különösen fontos, hogy a nyálkahártya ellenálló legyen. Gyakran tapasztalni, hogy a fűtés következtében kiszárad az orr, a torok, mely a fájdalom mellett le is gyengíti e területeket. Tapasztalt fül-orr-gégészek is javasolják, hogy megnövelt folyadékfogyasztással támogassuk meg szervezetünket.

A frissen facsart gyümölcs-, és zöldséglevek kitűnő választásnak bizonyulnak. Nem csak az emésztőrendszer kezd élénk működésbe tőlük, de ellátják a szervezetet a szükséges vitaminokkal, nyomelemekkel is. További pozitívum, hogy a méreganyagok távozásával súlycsökkenést is tapasztalhatunk egy-egy tisztítókúra végére.

Figyeljen oda az egészségére a téli hónapokban, hiszen lassan kezdenek lemerülni vitaminraktáraink, és gyakrabban kell számolnunk torok-, és fülproblémákkal is a hideg, megfázásos időszakban! Méregtelenítő kúrával segítheti szervezetének megújulását, s ezzel együtt a nélkülözhetetlen immunrendszer megerősítését is.

  
Iktatva: Tisztítókúra

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024