0

Mindenkinek hozzáférhető: méregtelenítés búzafűvel

A XXI. században olyan világot élünk, amelyben a méreganyagok csak úgy hemzsegnek körülöttünk, arra várva, hogy testünkbe jussanak. Szervezetünk nap mint nap szennyezőanyagokkal küzd, még ha nem is érezzük. A légáramlatok, a víz és élelmiszereink is tele vannak vegyi anyagokkal, mérgező gázokkal, klórral és kémiai adalékokkal. Ezek eltávolítása végett szükséges szervezetünk számára a méregtelenítés, amely búzafűvel is történhet.

A búzafűben minden szükséges anyag megtalálható ahhoz, hogy megtisztítsa szervezetünket a mérgektől, továbbá immunrendszer-erősítő hatásának köszönhetően megvédi a szervezetet a további támadások ellen. Ezen hatást a búzafű levében rejlő klorofil fejti ki, amely megerősíti a sejteket, méregteleníti a véráramot és a májat, továbbá semlegesíti a szennyezést okozó anyagokat. A méregtelenítés búzafűvel mellékhatásoktól mentes.

Méregtelenítés búzafűvel

Méregtelenítés búzafűvel

A búzafű a szervezet számára nélkülözhetetlen enzimeket tartalmaz, amelyek testünk mozgatórugói. Fontos, hogy friss búzafüvet használjunk a méregtelenítéshez, ugyanis a főzés kipusztítja belőle az enzimeket, amik a száraz búzafűben sincsenek jelen. A méregtelenítés búzafűvel nincs időhöz kötve.

A frissen préselt búzafű-levet bármikor fogyaszthatjuk, fontos viszont, hogy préselés után rögtön fogyasszuk el, ugyanis ekkor a legenzimdúsabb. Az enzimek mellett a búzafű aminosav láncokat is tartalmaz, amelyek ugyanúgy segítik a szövetek és a vér tisztulását. A méregtelenítés búzafűvel igen olcsó. A búzafüvet bármely bioboltban beszerezhetjük, majd otthoni csíráztatással szaporíthatjuk.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024