0

Mire jó a méregtelenítő leves?

Tisztulás és néhány kiló mínuszba – két fontos dolog, mely a hatékony méregtelenítés velejárói. Nem szeretsz koplalni, kínoz az éhségérzet egy-egy diéta során? A méregtelenítő leves előnye, hogy ehetsz belőle annyit, amennyit akarsz, akkor, amikor jólesik. És mindössze néhány napot (maximum ötöt) tart a leves alapú tisztítókúra. Ráadásul szó sincs valamiféle borzalmas ízű, büdös löttyről, hanem kifejezetten tápláló, ízletes leveseket közt válogathatunk.

A méregtelenítő leves egyik nagy előnye, hogy felgyorsítja a zsírégetés folyamatát. Egy ilyen recept például a következő azonos mennyiségű zöldségekből készült leves: spenót, burgonya, zeller, hagyma, zöldpaprika és paradicsom. Miután puhára főztük, turmixoljuk össze, ízesítsük kevés fűszerrel, és készen is vagyunk. Fogyaszthatunk belőle kedvünkre.

Leves

Méregtelenítő leves

A méregtelenítő leves hatékonysága abban rejlik, hogy szervezetünk könnyen feldolgozza a benne található tápanyagokat. Az alacsony sótartalmú levesek mialatt segítenek kiküszöbölni a méreganyagokat, táplálják is a testet. A fejlett országokban azért vált népbetegséggé az elhízás, mert ritkán fogyasztanak levest. Aki naponta megeszik egy tányérral, az elhízás veszélye nem fenyegeti, és nincs annyira kitéve a szív- érrendszeri betegségeknek, a ráknak, cukorbetegségnek.

Ahhoz, hogy sikerrel járjunk, a méregtelenítő leves fogyasztása mellett figyelnünk kell arra is, hogy ne juttassunk szervezetünkbe olyan élelmiszereket, melyek nem természetes alapanyagúak, kerüljük az alkohol, kávé fogyasztását, a cigarettázást. Fogyaszthatunk viszont természetes gyümölcsleveket, vizet, zöldséget, gyümölcsöt minden mennyiségben.

  
Iktatva: Fogyókúra

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024