0

Mire jó a méregtelenítő tapasz?

A keleti gyógymódok nyugati technológiával való „keresztezésének” köszönhetően jött létre a méregtelenítő tapasz. A legegyszerűbb és legkíméletesebb méregtelenítő módszer. Mindenféle megerőltetés nélkül megtörténik a toxinok kiválasztása és elhajtása, a tapasz gyakorlatilag dolgozik helyettünk. Az élelmiszerekkel és italokkal a tápcsatornán keresztül begyűjtött vegyi anyagokat, a dohányzás és különböző gyógyszerek által a szervezetbe juttatott méreganyagokat kivonja a szervezetből.
Szakértők véleménye szerint a testünkben többszázas nagyságrendű szintetikus vegyi anyag jut be, és ezeket a szervezet öntisztító mechanizmusai nem tudják teljesen semlegesíteni vagy kiüríteni. A gyerekek is ki vannak téve ennek a veszélynek, sőt mivel kisebb a testtömegük, a vegyi anyagok koncentrációja magasabb az ő esetükben. Úgy a felnőtteknek, mint a gyerekeknek igen jó szolgálatot tesz a méregtelenítő tapasz.

Tapasz

Méregtelenítő tapasz

A méregtelenítő tapasz olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek a bőrön keresztül kivonják a felgyülemlett méreganyagokat. Mivel a toxinok sűrűsége magas, így a gravitáció hatására a talpunkban gyűlnek össze. Éppen ezért a talpakra kell felhelyezni a tapaszokat, ott tudják a leghatékonyabban elvégezni a tisztítást. Mivel a talpunkon sok reflexzóna van, a méregtelenítés mellett a tapasz a belső szerveinkre és az egész szervezetünkre jó hatással van.
A méregtelenítő tapasz jó hatással van ízületi betegségek, magas vérnyomás, légúti betegségek, izomláz, izomfájdalom, hasi kólika, sőt depresszió estén is.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024