0

Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?

Szervezetünk az elfogyasztott ételekből és italokból nyeri az energiát. Sajnos a hasznos dolgokon kívül rengeteg káros anyag is kerül a szervezetünkbe. Állandó méregtelenítéssel foglalkozik az epe, a máj, meg a vese is. Ezt segíthetjük erős méregtelenítő hatással rendelkező élelmiszerekkel, például teákkal.

 Az erős méregtelenítő hatású teák közül a legerősebb a gyermekláncfű. Keserű ízének is köszönheti ezt a tulajdonságát. Mivelhogy az íze kellemetlen, nem is nagyon szokták magában fogyasztani. Keverhetjük azonban hárssal, hisz annak kifejezetten jó íze van. A másik erős méregtelenítő tea a csalán. Nem csak méregtelenít, de nagyon jó vértisztító hatással is rendelkezik. Lényeges, hogy ne tegyünk bele, csak esetleg egy kis citromot.

Erős méregtelenítő

Erős méregtelenítő

 Erős méregtelenítő hatással nemcsak teák rendelkeznek, hanem különböző zöldségek, gyümölcsök is. Ilyen például az alma, az olajos magvak, a káposztafélék vagy a saláta. Ha méregteleníteni szeretnénk, akkor fogyasszuk ezeket bátran.

 Egy erős méregtelenítő kúra alkalmával nem csak a szervezetünk tisztul meg, hanem ha oda figyelünk magunkra, akkor a lelkünk is. A kúra alkalmával fogyasszunk tehát méregtelenítő teákat, zöldségeket, gyümölcsöket. Egy erős méregtelenítő kúra ne tartson tovább egy hétnél. Ne lepődjünk meg, ha fejfájást vagy émelygést tapasztalunk, ezek jelzik, hogy szervezetünkből ürülnek ki a salak- és méreganyagok. A hét alatt pihenjünk sokat, próbáljuk meg lelkünket is felüdíteni.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024