0

Spa méregtelenítő rendszer

A méregtelenítés a szervezetbe jutott méreganyagok kiürítését jelenti. Mindenki számára nagyon fontos lenne időnként méregteleníteni, ellenkező esetben idővel súlyos problémákat okozhatnak a felgyülemlett salakanyagok, többek közt vesebetegséget, gyomorpanaszokat. Most már sok olyan gépet lehet kapni, ami ezt a folyamatot segíti. Ilyen a spa méregtelenítő rendszer is. Ezalatt nem csak egy gépet értünk, hanem egy egész rendszert.

A spa méregtelenítő rendszer legismertebb használati eszköze a méregtelenítő lábfürdő. A gép által megváltoztatott víz ionok bejutnak a szervezetbe, ott átmossák a vérereket, majd a láb nyirokrendszerén keresztül távoznak a méreganyagok.

Spa méregtelenítő rendszer

Spa méregtelenítő rendszer

Nem csak lábfürdő van a spa méregtelenítő rendszerben. Vannak a különböző méregtelenítő kezelések is. Ilyen a vákuumos testkezelés is. A kezelés során egy kapszulához hasonlatos szerkezetbe kell feküdni, majd vákuum segítségével szabadítják meg a szervezetet a méreganyagoktól, szintén a nyirokrendszeren keresztül.

A spa méregtelenítő rendszer használatával gyorsan, könnyedén és fájdalommentesen lehet megszabadulni a testben felhalmozódott méreganyagoktól. Bármelyik módszert is választjuk, a hatás nem csak pillanatnyi lesz, hisz ha a szervezetben nincsenek méreganyagok, akkor sokkal könnyebben mozognak az izmok, szebb lesz a bőr, egészségesebb a haj, és nem utolsó sorban centikben mérhető a változás a testünkön.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024