0

Szépülj a méregtelenítő arctonik használatával!

Ha méregtelenítésről beszélünk, általában a szervezetünk kitakarítására gondolunk. Ám a méregtelenítés a külső tisztításra is vonatkozik, amikor bőrünket tisztítjuk meg a felgyűlt szennyeződésektől. Azért is gondolnunk kell a belső méregtelenítés mellett a külső méregtelenítésre, mivel a bőrön át is rengeteg káros baktérium jut szervezetünkbe. A szépségiparban ezért kapható különféle tisztító és méregtelenítő arctonik.

Az otthon elkészíthető, természetes arcpakolások mellett a létrehozott sokféle méregtelenítő arctonik segítségünkre van akkor, amikor nincs túl sok időnk a szépítkezésre, mivel őket gyorsan és könnyen alkalmazhatjuk. Ezeknek a szépségápoló szereknek az összetevői között szerepelnek azok az anyagok, melyeket mi is beletennénk a pakolásainkba.

Méregtelenítő arctonik

Méregtelenítő arctonik

A legjobb méregtelenítő arctonik természetes anyagokból készül, mint például a méz-, az uborka- és citromkivonatok vagy az olíva olaj. Hogy elérjük a kívánt eredményt, követnünk kell bizonyos lépéseket. Először is vízzel jól mossuk meg arcunkat, majd utána töröljük szárazra egy puha törölközővel. Ezeket követően kenjük fel, és jól masszírozzuk bele bőrünkbe az arctonikot, hogy minél hatásosabb legyen.

Méregtelenítő arctonik egyaránt kapható zsíros, normál, száraz vagy kombinált bőrre, mivel minden bőrtípusra kifejlesztettek néhányat. Általában kisebb-nagyobb műanyag dobozkákban találjuk meg őket a boltok polcain. A méregtelenítés és tisztítás mellett használatuk után a bőr szabadon tud lélegezni, frissé válik, és üde ragyogást kölcsönöz az arcbőrnek.

 

  
Iktatva: Tisztítókúra Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024