0

Tisztítókúra és fogyókúra egyben: a méregtelenítő zöldségturmix

A méregtelenítés általában tavasszal a leghasznosabb és leghatékonyabb. Ebben az évszakban ugyanis megjelennek a friss zöldségek, gyümölcsök, melyek több szempontból is jó hatással vannak szervezetünkre. Tele vannak vitaminokkal, antioxidánsokkal, és segítenek kitakarítani a télen felgyülemlett méreganyagokat. Az évnek ebben a szakában próbáljuk ki a méregtelenítő zöldségturmixokat, melyek nem csak tisztítanak, hanem energiával is feltöltenek.

A méregtelenítő zöldségturmix alkalmazása nemcsak egy hatékony tisztítókúra, hanem a plusz kilók leadásában is segítségünkre van. A dohányzás, az alkohol, a stressz, a túl sok evés mind felelősek a salakanyagok szervezetünkbe való bejutásáért. Ekkor szükségünk van egy „nagytakarításra”. Ilyenkor jelez a testünk és a lelkünk is. Gyakran van fejfájásunk és rossz közérzetünk.

Méregtelenítő zöldségturmix

Méregtelenítő zöldségturmix

Vannak olyan orvosi vizsgálatok, melyek konkrétan kimutatják, hogy milyen méreganyagok gyűltek fel szervezetünkben. Az orvos segít összeállítani egy étrendet, amivel megszabadulhatunk a salakanyagoktól, és közben egészségesen táplálkozhatunk. Az étrendben biztosan szerepelni fog egy-két méregtelenítő zöldségturmix is. Ezek tartalmazhatnak céklát, káposztát, zellert, salátát, feketeretket. A turmix tisztítja a beleket, csökkenti a gyulladásokat és regenerálja szervezetünket. A keveréket ízesíthetjük citrommal vagy almával.

Vigyázzunk arra, hogy az egyszeri méregtelenítés nem elégséges. Ismételjük meg bizonyos időközönként, mert nem csak télen, hanem az év bármely időszakában kerülnek be szervezetünkbe méreganyagok. A megelőzés érdekében pedig étrendünkbe is beiktatható időnként egy-egy méregtelenítő zöldségturmix.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024