Hírek étrend és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő sós vizes lábfürdő

Méregtelenítő sós vizes lábfürdő

Mind hallottunk már a méregtelenítő gépekről, amelyek az ionizáción alapulnak, és a lábon keresztül végzik el feladatukat. Ha rendszertelenül étkezünk, nem tartjuk be az étkezések közti szüneteket, nem reggelizünk, és később nagy lakomákat tartunk, ráadásul olyan ételeket fogyasztunk, amelyek károsak, érdemes a méregtelenítésre is egy kis időt szánni. A méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő sós vizes lábfürdő»

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

A méregtelenítő, salaktalanító kúrára érdemes havonta 3-4 napot rászánni. Ennyi idő alatt ugyanis, ha nem megfelelő az étrendünk és keveset sportolunk, lerakódhatnak olyan káros anyagok, amelyek nagyban befolyásolják az emésztést, lelassítják az anyagcserét, megakadályozzák, hogy a belső szerveink normális ütemben végezzék a feladatukat. A méregtelenítő, salaktalanító kúrával nem csak az… Tovább: Méregtelenítő, salaktalanító kúra»

Őszi méregtelenítő kúra

Őszi méregtelenítő kúra

Nyáron a nagy pihenés alatt történő kerti partik, a néha meggondolatlan nassolások, a cukrozott üdítők fogyasztása stb. következtében szervezetünk telítődik méreganyagokkal. Az őszi méregtelenítő kúra jó megoldás lehet, ha szervezetünket szeretnénk megszabadítani e felgyülemlett salakanyagoktól. Ősszel a piacok standjai roskadoznak a friss zöldségektől és gyümölcsöktől. Sok közülük kifejezetten jó méregtelenítő…. Tovább: Őszi méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára

Ha van egy kis szabadidőnk, és úgy érezzük, hogy szervezetünk nem működik a legjobban, akkor a méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára kiváló lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól. Olyan hétvégét válasszunk, amikor nincs sok dolgunk, és tudunk magunkra figyelni. A pihenés is ugyanilyen fontos, hisz a méreganyagok távozása… Tovább: Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára»

Méregtelenítő élelmiszerek

Méregtelenítő élelmiszerek

Minden táplálék, amit elfogyasztunk, hatással van szervezetünkre. Épp ezért nem mindegy, hogy mit eszünk nap mint nap. Vannak kifejezetten méregtelenítő élelmiszerek. Ha odafigyelünk arra, hogy minden nap fogyasszunk ezekből, akkor rengeteget segítünk szervezetünknek, hogy egészségesen tudjon működni nagyon sokáig. A méregtelenítő élelmiszerek nagy táborát főleg a nyers zöldségek és gyümölcsök… Tovább: Méregtelenítő élelmiszerek»

Méregtelenítő gyógyszerek

Méregtelenítő gyógyszerek

Olykor, ha úgy érezzük, hogy az étrendünk nem megfelelő, túl sok cukrot, zsírt, szénhidrátot tartalmaz, akkor ideje elkezdeni egy méregtelenítő kúrát. Ehhez nagy segítséget nyújthatnak a méregtelenítő gyógyszerek. Ezek a szerek nagyrészt természetes összetevőjűek, nem váltanak ki allergiás reakciókat, és több szempontból is hasznosak. Vannak köztük olyanok, amelyek vízhajtó hatásúak,… Tovább: Méregtelenítő gyógyszerek»

Méregtelenítő diéta étrend

Méregtelenítő diéta étrend

A méregtelenítő diéta alatt az étrendünkre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetnünk. A sok iparilag előállított élelmiszerrel, a zsíros ételekkel, cukorral és szénhidráttal juttatjuk a szervezetünkbe a legtöbb káros anyagot, ezzel megrövidítve az életünket. Bármennyire is igyekszünk, nem tudjuk egész életünk során szabályozni az étrendünket, néha kísértésbe esünk, épp ezért érdemes… Tovább: Méregtelenítő diéta étrend»

Hogyan hatnak az egészségre a méregtelenítő ásványok?

Hogyan hatnak az egészségre a méregtelenítő ásványok?

Az ásványokat, drágaköveket már évszázadok óta használják a gyógyászatban. Főként Keleten elterjedt, de már hazánkban is sokan alkalmazzák. A drágakövek, ásványok olyan rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyek pozitívan hatnak a belső szerveinkre. Főként az energiamezőket befolyásolják, ezzel serkentve az anyagcserét, az emésztést. Az ametiszt egy olyan kékeslila színű kristály, amely… Tovább: Hogyan hatnak az egészségre a méregtelenítő ásványok?»

Méregtelenítő béltisztítás

Méregtelenítő béltisztítás

Szervezetünknek időről időre szüksége van a méregtelenítésre. Ez a szerepe az epének és a májnak. Sajnos a beleink maguktól nem tudnak tisztulni, így egy méregtelenítő béltisztítás minden felnőtt embernek időközönként ajánlatos. A méregtelenítéshez több módszert is választhatunk, lehet az diéta, tabletta, étrend, tea vagy házilag készített ital is. A méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő béltisztítás»

Egy könnyen betartható heti méregtelenítő program

Egy könnyen betartható heti méregtelenítő program

Ugyanúgy, mint otthonunk, szervezetünk is igényli az időszakos tisztítást, és néha a nagytakarítást. Az egyhetes méregtelenítés az egyik legalkalmasabb módszer erre, így érdemes évente kétszer elvégeznünk a heti méregtelenítő programot: tavasszal és ősszel. Az első napot kezdjük hús és koffein nélkül. Együnk halat, tojást, túrót, joghurtot és minimum 5 gyümölcsöt… Tovább: Egy könnyen betartható heti méregtelenítő program»

Oldal 1 - 212
Méregtelenítő 2024