Hírek rizs és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő rizs diéta

Méregtelenítő rizs diéta

Az ősi indiaiak már régóta felfedezték, hogy a rizs kitűnő méregtelenítő élelem. Talán ezzel is magyarázható, hogy az ázsiai népeknél sokkal kisebb arányban fordul elő rákos megbetegedés. Az európai ízléshez is nagyon jól alkalmazható, hisz változatosan lehet elkészíteni. A méregtelenítő rizs diéta nagyon hatékony és könnyen betartható, ha méregteleníteni szeretnénk… Tovább: Méregtelenítő rizs diéta»

Méregtelenítő rizsnap

Méregtelenítő rizsnap

Ha csak egy-két kiló fölösleg van rajtunk, akkor érdemes egy méregtelenítő rizsnap során ettől megszabadulnunk. Biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk éhezni az egy nap alatt, hisz a rizs nagyon telíti a gyomrot. Mivel kalóriatartalma alacsony, így akár kicsivel több mennyiséget is fogyaszthatunk belőle.  A méregtelenítő rizsnap első és legfontosabb… Tovább: Méregtelenítő rizsnap»

Méregtelenítő rizs

Méregtelenítő rizs

Az ázsiai népek kedvenc étele a rizs. Ha megfigyeljük őket, észrevehetjük, hogy kevés az elhízott ember, valamint az átlagéletkor is magasabb náluk, mint Európában. Tudósok bebizonyították, hogy ez többek közt a méregtelenítő rizsnek köszönhető, és jótékony hatásai közül ez csak néhány. Nem beszélve arról, hogy nagyon finom, és könnyű változatosan… Tovább: Méregtelenítő rizs»

Méregtelenítő 2024