Hírek alma és Méregtelenítő témában

Őszi méregtelenítő alma diéta

Őszi méregtelenítő alma diéta

Kevés olyan ember van, aki nem szereti az almát. Rengeteg fajtája van az almának, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább ízlőt. Az őszi méregtelenítő alma diéta azoknak lehet jó választás, akik könnyedén szeretnének megszabadulni a nyár folyamán felgyülemlett salak- és méreganyagoktól.  Az őszi méregtelenítő alma diéta, ahogy a neve is… Tovább: Őszi méregtelenítő alma diéta»

Méregtelenítő almakúra

Méregtelenítő almakúra

A méregtelenítő almakúra minden szempontból hasznos lehet számunkra. Azon kívül, hogy megszabadulunk a bennünk lerakódott sok salakanyagtól, egy hét alatt akár 3 kilót is fogyhatunk. Ez ennyi idő alatt nagyon szép eredmény, nem beszélve a cellulitisről, más néven narancsbőrről, amely állapota szintén javulhat egy hét után. A méregtelenítő almakúra alatt… Tovább: Méregtelenítő almakúra»

Méregtelenítés almaecettel. Fogyókúra és tisztulás.

Méregtelenítés almaecettel. Fogyókúra és tisztulás.

Az almaecet méregtelenítést elősegítő hatása klinikai vizsgálatokkal és kísérletekkel igazolt. A méregtelenítő kúra vagy diéta kiegészítőjeként az almaecetes-mézes víz fogyasztása minden reggel ajánlott. Az almaecet nagymértékben elősegíti a bőr, a belek, a vese és a tüdő helyes működését, továbbá megkönnyíti ezen szerveknek a salakanyagok eltávolítását a szervezetből. A méregtelenítés almaecettel… Tovább: Méregtelenítés almaecettel. Fogyókúra és tisztulás.»

Méregtelenítő 2024