Hírek tisztítókúra és Méregtelenítő témában

Ötnapos méregtelenítő kúra

Ötnapos méregtelenítő kúra

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különböző méregtelenítő kúrák. Ez nem véletlen, mivel egy ember egy év alatt kb. 4 kilogrammnyi méreganyagot halmoz fel. Nagy mennyiség esetén a kiválasztó szervek nem képesek maradéktalan elvégezni munkájukat, így a mi segítségünkre szorulnak. Az alábbiakban egy ötnapos méregtelenítő kúrát mutatunk be, amely segítségével… Tovább: Ötnapos méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Manapság egyre fontosabbnak tartja mindenki, hogy egészséges legyen. Állandóan mérgezzük a szervezetünket tartósítószerekkel, ízfokozókkal vagy épp színezőanyaggal. Ezektől csak méregtelenítő- és tisztítókúra alkalmával tudunk teljesen megszabadulni. Lehetnek ezek a kúrák pár naposak vagy akár egész hónaposak is. Mindkettő lényege, hogy a kúra szabályait tartsuk be, mert csak akkor lehet sikeres… Tovább: Méregtelenítő- és tisztítókúra»

Tisztít és táplál: a méregtelenítő zöldségleves

Tisztít és táplál: a méregtelenítő zöldségleves

Az év bármely szakaszában szüksége van szervezetünknek a méregtelenítésre, de főleg egy hosszú és hideg tél után. Ekkor ugyanis nagyobb az esélye annak, hogy a salakanyagok nagy mennyiségben lerakódnak testünkben. Ilyenkor – de más időszakokban is – ajánlott a méregtelenítő zöldségleves kúraszerű fogyasztása, mivel anyagcserénk a kevés fizikai aktivitás és… Tovább: Tisztít és táplál: a méregtelenítő zöldségleves»

Egyszerű módszer tisztítókúrára: a méregtelenítő kapszula

Egyszerű módszer tisztítókúrára: a méregtelenítő kapszula

A modern életmód következményeként számos méreganyag jut a szervezetünkbe, melyek felhalmozódása számos betegség forrása lehet. Éppen emiatt van szükség tisztítókúrákra, hogy a szervezetünkben felgyülemlett káros anyagok távozhassak, jó közérzetet és egészségesebb életvitelt biztosítva. Többen választják a méregtelenítő kapszula használatát, mivel ezek szedése sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos méregtelenítő módszerek. A… Tovább: Egyszerű módszer tisztítókúrára: a méregtelenítő kapszula»

Méregtelenítő 2024