Hírek tea és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő kúra otthon

Méregtelenítő kúra otthon

A méregtelenítő kúra otthon elvégezve egy olyan pluszt ad a szervezetnek, amit semmiféle tabletta vagy gyógyszer nem adhat. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, akkor biztosak lehetünk benne, hogy sokat tettünk annak érdekében, hogy néhány betegséget elkerüljünk. A méregtelenítő kúra alapvető szabálya, hogy kerüljük az alkoholt és/vagy nikotint. Ezek azok a… Tovább: Méregtelenítő kúra otthon»

Vese méregtelenítő tea

Vese méregtelenítő tea

Vesénk nap mint nap hatalmas mennyiségű folyadékot szűr meg. Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot támogassuk, ajánlatos a vese méregtelenítő tea fogyasztása. A legjobb, ha ezeket a teákat kúraszerűen fogyasztjuk. Van készen kapható is már a bioboltokban, de a legjobb, ha mi magunk állítjuk össze. Nem kell hozzá semmi különleges… Tovább: Vese méregtelenítő tea»

Méregtelenítő béltisztítás

Méregtelenítő béltisztítás

Szervezetünknek időről időre szüksége van a méregtelenítésre. Ez a szerepe az epének és a májnak. Sajnos a beleink maguktól nem tudnak tisztulni, így egy méregtelenítő béltisztítás minden felnőtt embernek időközönként ajánlatos. A méregtelenítéshez több módszert is választhatunk, lehet az diéta, tabletta, étrend, tea vagy házilag készített ital is. A méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő béltisztítás»

Méregtelenítő 2024