Hírek juharszirup és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő szirup

Méregtelenítő szirup

A szervezetünket ért napi támadásokat méregtelenítő kúrák során tudjuk kivédeni, ártalmatlanítani. A méregtelenítő szirup ebben nagy segítségünkre van. Európában még csak most kezdik felismerni a szirupok méregtelenítő hatását. A méregtelenítő szirupok közé tartozik a juhar- és a pálmaszirup.  A méregtelenítő szirup nem csak méregtelenítésre jó. Rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet… Tovább: Méregtelenítő szirup»

Juharszirupos méregtelenítő kúra

Juharszirupos méregtelenítő kúra

A juharszirupot az indiánok fedezték fel évszázadokkal ezelőtt. Lyukat fúrtak tavasszal a juhárfákba, és már csak várniuk kellett, hogy elegendő sziruphoz jussanak. A juharszirup cukorból, ásványi anyagokból és vízből tevődik össze, de ezt napjainkban még feldolgozzák. Amikor szirupot szeretnénk vásárolni, minél sötétebb színűt vegyünk, mert annak az íze is intenzívebb… Tovább: Juharszirupos méregtelenítő kúra»

A méregtelenítő juharszirup jótékony hatásai

A méregtelenítő juharszirup jótékony hatásai

A juharszirup vízből, ásványi- és tápanyagokból, továbbá cukorból áll. Minél sötétebb színű a juharszirup, annál intenzívebb az íze és annál nagyobb a cukor, tápanyag- és ásványi anyag koncentrációja. Mivel a benne található anyagok erősítik és tisztítják az immunrendszert, a méregtelenítő juharszirup kiválóan alkalmas fogyókúrákhoz is. A méregtelenítő juharszirup hatására a… Tovább: A méregtelenítő juharszirup jótékony hatásai»

Méregtelenítő 2024