Hírek salakanyagok és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő termékek

Méregtelenítő termékek

A rossz táplálkozás, a sok gyors étel, zsírok és cukrok fogyasztása miatt a salakanyagok és a méreganyagok folyamatosan rakódnak le szervezetünkbe, ezért érdemes legalább havonta méregtelenítő kúrát tartani. Ha pedig azt szeretnénk, hogy szervezetünkből folyamatosan kiürüljenek ezek a káros anyagok, vásárolhatunk méregtelenítő termékeket. A méregtelenítő termékek direkt erre a célra… Tovább: Méregtelenítő termékek»

Méregtelenítő sós vizes lábfürdő

Méregtelenítő sós vizes lábfürdő

Mind hallottunk már a méregtelenítő gépekről, amelyek az ionizáción alapulnak, és a lábon keresztül végzik el feladatukat. Ha rendszertelenül étkezünk, nem tartjuk be az étkezések közti szüneteket, nem reggelizünk, és később nagy lakomákat tartunk, ráadásul olyan ételeket fogyasztunk, amelyek károsak, érdemes a méregtelenítésre is egy kis időt szánni. A méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő sós vizes lábfürdő»

Ötnapos méregtelenítő kúra

Ötnapos méregtelenítő kúra

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különböző méregtelenítő kúrák. Ez nem véletlen, mivel egy ember egy év alatt kb. 4 kilogrammnyi méreganyagot halmoz fel. Nagy mennyiség esetén a kiválasztó szervek nem képesek maradéktalan elvégezni munkájukat, így a mi segítségünkre szorulnak. Az alábbiakban egy ötnapos méregtelenítő kúrát mutatunk be, amely segítségével… Tovább: Ötnapos méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő vízhajtó tea

Méregtelenítő vízhajtó tea

Szervezetünkbe minden nap rengeteg méreganyag kerül a tartósított, adalékanyagokkal és színezékekkel ellátott élelmiszerekből. Érdemes ezeket bizonyos időszakonként eltávolítani. A méregtelenítő vízhajtó tea kitűnő választás, hisz nem csak méregtelenít, hanem a pangó víztől is megszabadulhatunk. Számítsunk rá, hogy ha ilyen kúrába fogunk, akkor sokkal többet kell majd a mosdóba mennünk, ezért… Tovább: Méregtelenítő vízhajtó tea»

Méregtelenítő zöldséglevek

Méregtelenítő zöldséglevek

Nagyon fontos, hogy szervezetünket időnként megszabadítsuk a felgyülemlett salak- és méreganyagoktól. Erre egyik legjobb megoldás a méregtelenítő zöldséglevek fogyasztása. Sokkal intenzívebb a hatásuk, mint ha a zöldségeket magukban fogyasztanánk. Nem kell belőlük literszám inni, csak napi néhány pohárral. Ha túl intenzívek az ízek, akkor adhatunk hozzá egy kis vizet.  A… Tovább: Méregtelenítő zöldséglevek»

Juharszirupos méregtelenítő kúra

Juharszirupos méregtelenítő kúra

A juharszirupot az indiánok fedezték fel évszázadokkal ezelőtt. Lyukat fúrtak tavasszal a juhárfákba, és már csak várniuk kellett, hogy elegendő sziruphoz jussanak. A juharszirup cukorból, ásványi anyagokból és vízből tevődik össze, de ezt napjainkban még feldolgozzák. Amikor szirupot szeretnénk vásárolni, minél sötétebb színűt vegyünk, mert annak az íze is intenzívebb… Tovább: Juharszirupos méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő nyirokmasszázs

Méregtelenítő nyirokmasszázs

Rengeteg masszázsfajta létezik annak érdekében, hogy el tudjunk lazulni, vagy épp fájó tagjainkat megszabadítani a kellemetlen fájdalmaktól. A méregtelenítő nyirokmasszázs még nem tartozik a legismertebb masszázsfajták közé, pedig rengeteg előnye van. Ez esetben nem kell diétát betartani, esetleg nem túl jóízű teákat inni, csupán elmegyünk a masszázsszalonba, és kb. 30… Tovább: Méregtelenítő nyirokmasszázs»

Méregtelenítő elektróda

Méregtelenítő elektróda

Akinek fontos az egészsége, annak érdemes kipróbálnia a méregtelenítő lábfürdőt. A lábfürdőbe egy méregtelenítő elektróda kerül, ami enyhe áramot juttat a sós vízbe. Ennek segítségével a láb pórusain át távoznak a testben felgyülemlett méreg- és salakanyagok. Egy kezelés időtartama 30 perc, ami alatt a láb fürdővize betegségtől függően fog elszíneződni…. Tovább: Méregtelenítő elektróda»

Méregtelenítő ital

Méregtelenítő ital

Nyáron a nagy melegben semmi nem esik jobban, mint egy pohár hűs limonádé. Miközben kortyoljuk, nem is gondolunk arra, hogy tulajdonképpen amit iszunk, az egy méregtelenítő ital. A citrom jótékony hatása, ami segít méregteleníteni, benne van a limonádéban, és ha nem fehér cukorral készült, akkor biztosak lehetünk benne, hogy méregteleníti… Tovább: Méregtelenítő ital»

Méregtelenítő gél

Méregtelenítő gél

A legyengült immunrendszer és bélflóra miatt sajnos a méreganyagok és salakanyagok nem eltávoznak, hanem felszívódnak, így bejutnak a véráramba, a létfontosságú szerveinkhez, valamint lerakódnak a bőr alatt, és ezáltal még egészségtelenebbek és méginkább legyengültnek érezzük majd magunkat. Ha pedig már mindent kipróbáltunk, és nem értünk el eredményt, s nem szeretnénk… Tovább: Méregtelenítő gél»

Oldal 1 - 212
Méregtelenítő 2024