Hírek diéta és Méregtelenítő témában

Őszi méregtelenítő diéta

Őszi méregtelenítő diéta

Mikor a természet leveti nyári ruháját, és a fák roskadoznak a terméstől, jó dolog, ha szervezetünket is felkészítjük a téli hónapokra. Erre lehet jó választás az őszi méregtelenítő diéta. Az őszi diéták alapja a nagy mennyiségű friss zöldség és gyümölcs. Egy ilyen diétával nem csak méregteleníteni tudjuk a szervezetünket, de… Tovább: Őszi méregtelenítő diéta»

Méregtelenítő citromkúra

Méregtelenítő citromkúra

A tartósított élelmiszereknek, a túlságosan zsíros, sós, cukros táplálkozásnak köszönhetően egyre inkább elsavasodik szervezetünk. A salakanyagoktól legkönnyebben a méregtelenítő citromkúra segítségével tudunk megszabadulni. Bár a citrom természetes formában savas, a szervezetbe jutva lúgosító hatást fejt ki. A méregtelenítő citromkúra egyik fontos alapanyaga a frissen csavart citromlé. A kúrához soha ne… Tovább: Méregtelenítő citromkúra»

Méregtelenítő béltisztítás

Méregtelenítő béltisztítás

Szervezetünknek időről időre szüksége van a méregtelenítésre. Ez a szerepe az epének és a májnak. Sajnos a beleink maguktól nem tudnak tisztulni, így egy méregtelenítő béltisztítás minden felnőtt embernek időközönként ajánlatos. A méregtelenítéshez több módszert is választhatunk, lehet az diéta, tabletta, étrend, tea vagy házilag készített ital is. A méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő béltisztítás»

Különféle méregtelenítő eljárások

Különféle méregtelenítő eljárások

A méregtelenítés szükséges, hogy szervezetünk egészséges maradjon, immunrendszerünk erősödjön, hogy ne legyen rajtunk túl sok felesleges kiló, és hogy sokkal több energiánk legyen a hétköznapi teendőink elvégzéséhez. Az év bármely szakaszában, hónapjában és hetében nekikezdhetünk a méregtelenítéshez, ebben segítenek nekünk a különféle méregtelenítő eljárások. A leghatékonyabb tisztulást elsősorban zöldségek és… Tovább: Különféle méregtelenítő eljárások»

Miből áll egy erős méregtelenítő kúra?

Miből áll egy erős méregtelenítő kúra?

Energia, frissesség, napsütés, újjászületés, gyümölcsök, virágok – a tavasz szó hallatán mindenkinek ezek a kifejezések, gondolatok jutnak az eszébe. De biztosan érezzük mindannyian, hogy a téli hideg után nem tudunk rögtön alkalmazkodni a melegebb, enyhébb időjáráshoz. Ennek oka, hogy a tél folyamán szervezetünk megtelt salakanyagokkal, méreganyagokkal, és kifogyott belőlünk a… Tovább: Miből áll egy erős méregtelenítő kúra?»

Méregtelenítő 2024