Hírek emésztés és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára

Ha van egy kis szabadidőnk, és úgy érezzük, hogy szervezetünk nem működik a legjobban, akkor a méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára kiváló lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól. Olyan hétvégét válasszunk, amikor nincs sok dolgunk, és tudunk magunkra figyelni. A pihenés is ugyanilyen fontos, hisz a méreganyagok távozása… Tovább: Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára»

Méregtelenítő gyógyszerek

Méregtelenítő gyógyszerek

Olykor, ha úgy érezzük, hogy az étrendünk nem megfelelő, túl sok cukrot, zsírt, szénhidrátot tartalmaz, akkor ideje elkezdeni egy méregtelenítő kúrát. Ehhez nagy segítséget nyújthatnak a méregtelenítő gyógyszerek. Ezek a szerek nagyrészt természetes összetevőjűek, nem váltanak ki allergiás reakciókat, és több szempontból is hasznosak. Vannak köztük olyanok, amelyek vízhajtó hatásúak,… Tovább: Méregtelenítő gyógyszerek»

Hogyan hatnak az egészségre a méregtelenítő ásványok?

Hogyan hatnak az egészségre a méregtelenítő ásványok?

Az ásványokat, drágaköveket már évszázadok óta használják a gyógyászatban. Főként Keleten elterjedt, de már hazánkban is sokan alkalmazzák. A drágakövek, ásványok olyan rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyek pozitívan hatnak a belső szerveinkre. Főként az energiamezőket befolyásolják, ezzel serkentve az anyagcserét, az emésztést. Az ametiszt egy olyan kékeslila színű kristály, amely… Tovább: Hogyan hatnak az egészségre a méregtelenítő ásványok?»

Méregtelenítő 2024