Hírek fűszerek és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő rizs diéta

Méregtelenítő rizs diéta

Az ősi indiaiak már régóta felfedezték, hogy a rizs kitűnő méregtelenítő élelem. Talán ezzel is magyarázható, hogy az ázsiai népeknél sokkal kisebb arányban fordul elő rákos megbetegedés. Az európai ízléshez is nagyon jól alkalmazható, hisz változatosan lehet elkészíteni. A méregtelenítő rizs diéta nagyon hatékony és könnyen betartható, ha méregteleníteni szeretnénk… Tovább: Méregtelenítő rizs diéta»

Méregtelenítő rizs

Méregtelenítő rizs

Az ázsiai népek kedvenc étele a rizs. Ha megfigyeljük őket, észrevehetjük, hogy kevés az elhízott ember, valamint az átlagéletkor is magasabb náluk, mint Európában. Tudósok bebizonyították, hogy ez többek közt a méregtelenítő rizsnek köszönhető, és jótékony hatásai közül ez csak néhány. Nem beszélve arról, hogy nagyon finom, és könnyű változatosan… Tovább: Méregtelenítő rizs»

Méregtelenítő anyagok

Méregtelenítő anyagok

Étrendünk sajnos nagy számban tartalmaz olyan anyagokat is, amelyek károsak egészségünkre nézve, és ezek lerakódásai lassítják az emésztést, károsítják a belső szervek működését. Ezektől a méreganyagoktól akkor szabadulhatunk meg könnyedén, ha diétázunk, és olyan méregtelenítő anyagokat fogyasztunk, mint amilyenek például a méregtelenítő fűszerek. Méregtelenítő fűszer a kakukkfű, kömény, babérlevél, kurkuma,… Tovább: Méregtelenítő anyagok»

Melyek a méregtelenítő fűszerek?

Melyek a méregtelenítő fűszerek?

A teák és a különféle diéták mellett léteznek olyan méregtelenítő fűszerek is, amelyek eredményesen veszik fel a harcot a szervezetben lerakódott méreg- és salakanyagokkal. Lényegük a máj működésének megkönnyítése és terhelésének csökkentése. Ilyen méregtelenítő fűszer a szegfűszeg, amely a trópusi vidékeken terem és igen híres vértisztító hatással rendelkezik. Emellett segíti… Tovább: Melyek a méregtelenítő fűszerek?»

Méregtelenítő 2024