Hírek folyadék és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő reggeli

Méregtelenítő reggeli

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért nem mindegy, hogy mit fogyasztunk reggel. Ha nem csak enni szeretnénk, hanem egyúttal méregteleníteni is, akkor a méregtelenítő reggeli a jó választás. Van néhány olyan élelmiszer, ami egy ilyen reggeliből kihagyhatatlan.  A méregtelenítő reggeli egyik legfontosabb összetevője a folyadék. Választhatunk a méregtelenítő tea… Tovább: Méregtelenítő reggeli»

Őszi méregtelenítő diéta

Őszi méregtelenítő diéta

Mikor a természet leveti nyári ruháját, és a fák roskadoznak a terméstől, jó dolog, ha szervezetünket is felkészítjük a téli hónapokra. Erre lehet jó választás az őszi méregtelenítő diéta. Az őszi diéták alapja a nagy mennyiségű friss zöldség és gyümölcs. Egy ilyen diétával nem csak méregteleníteni tudjuk a szervezetünket, de… Tovább: Őszi méregtelenítő diéta»

Őszi méregtelenítő kúra

Őszi méregtelenítő kúra

Nyáron a nagy pihenés alatt történő kerti partik, a néha meggondolatlan nassolások, a cukrozott üdítők fogyasztása stb. következtében szervezetünk telítődik méreganyagokkal. Az őszi méregtelenítő kúra jó megoldás lehet, ha szervezetünket szeretnénk megszabadítani e felgyülemlett salakanyagoktól. Ősszel a piacok standjai roskadoznak a friss zöldségektől és gyümölcsöktől. Sok közülük kifejezetten jó méregtelenítő…. Tovább: Őszi méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő víz

Méregtelenítő víz

Szervezetünk nagy része vízből áll. Fontos, hogy minden nap kellő mennyiségű tiszta folyadékot vigyünk be szervezetünkbe, melyre legjobb megoldás a méregtelenítő víz fogyasztása. A víz ugyanis azon kívül, hogy jó szomjoltó, a legjobban mossa át a szervezetet. Persze kicsit segíthetünk azzal, hogy teszünk bele egy kis frissen csavart citromlevet, egy… Tovább: Méregtelenítő víz»

Vese méregtelenítő tea

Vese méregtelenítő tea

Vesénk nap mint nap hatalmas mennyiségű folyadékot szűr meg. Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot támogassuk, ajánlatos a vese méregtelenítő tea fogyasztása. A legjobb, ha ezeket a teákat kúraszerűen fogyasztjuk. Van készen kapható is már a bioboltokban, de a legjobb, ha mi magunk állítjuk össze. Nem kell hozzá semmi különleges… Tovább: Vese méregtelenítő tea»

A méregtelenítő folyadék bevitelének fontosságáról

A méregtelenítő folyadék bevitelének fontosságáról

Az emberi szervezet nagy része vízből áll. A szerveink is csak vízzel tudnak igazán jól működni. Ezért fontos, hogy minden nap legalább 2 liter folyadékot igyunk. A méregtelenítő folyadék nem helyettesíti az ásványvizet, de segít abban, hogy szervezetünkből kiürüljenek a méreganyagok. A méregtelenítő folyadék étrendkiegészítő, ezért figyeljünk oda az adagolásra…. Tovább: A méregtelenítő folyadék bevitelének fontosságáról»

Méregtelenítő ivókúra

Méregtelenítő ivókúra

Mikor valami betegség megtámadja a szervezetünket, akkor elgondolkodunk rajta, hogy mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ez ne ismétlődjön meg. Ilyen megoldás lehet a méregtelenítő ivókúra, ami abban segít, hogy szervezetünkből kiürüljenek a felhalmozódott méreg- és salakanyagok. Összeállíthatjuk mi magunk, vagy akár meg is vehetjük készen.  A méregtelenítő ivókúra lényege,… Tovább: Méregtelenítő ivókúra»

Méregtelenítő rizskúra

Méregtelenítő rizskúra

Ha igazi méregtelenítést szeretnénk végezni, akkor a méregtelenítő rizskúra az egyik legjobb választás. Kétfajta kúra létezik: van a szigorú, amikor csakis rizs fogyasztható, és van az enyhébb, amikor a rizs már párosítható zöldséggel és gyümölccsel is. Csak az akaraterőnkön múlik, hogy melyiket választjuk. Tudnunk kell, hogy egy ilyen kúrát évente… Tovább: Méregtelenítő rizskúra»

Méregtelenítő étrendek

Méregtelenítő étrendek

Mindenki próbál egészséges lenni, odafigyelni arra, hogy milyen táplálékot juttat a szervezetébe. A méregtelenítő étrendek segíthetnek, hogy megőrizzük egészségünket, szépségünket, alakunkat. Nem kell koplalni a méregtelenítés során, hanem csak oda kell figyelni néhány apró dologra. Ilyen a rost- és folyadékbevitel, valamint hogy kerüljük a zsíros ételeket. A méregtelenítő étrendek során… Tovább: Méregtelenítő étrendek»

Méregtelenítő folyamat

Méregtelenítő folyamat

Belső szerveink közül az epe, a máj és a vese végzi a legnagyobb munkát. Ez a méregtelenítő folyamat nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egészségesen tudjunk élni. Néhány apró figyelmességgel segíthetünk, hogy még hatékonyabb legyen, vagy csak hogy könnyebben tudják végezni dolgukat a szerveink. A természetes méregtelenítő folyamat első lépése, hogy kellő mennyiségű… Tovább: Méregtelenítő folyamat»

Oldal 1 - 212
Méregtelenítő 2024