Hírek folyadékbevitel és Méregtelenítő témában

Ötnapos méregtelenítő kúra

Ötnapos méregtelenítő kúra

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különböző méregtelenítő kúrák. Ez nem véletlen, mivel egy ember egy év alatt kb. 4 kilogrammnyi méreganyagot halmoz fel. Nagy mennyiség esetén a kiválasztó szervek nem képesek maradéktalan elvégezni munkájukat, így a mi segítségünkre szorulnak. Az alábbiakban egy ötnapos méregtelenítő kúrát mutatunk be, amely segítségével… Tovább: Ötnapos méregtelenítő kúra»

Olcsó méregtelenítő kúra

Olcsó méregtelenítő kúra

Napjainkban egyre több méreganyagot halmozunk fel szervezetünkben, amelyek lassan lerakódnak, és bizony súlyos károkat okozhatnak, ha nem teszünk ellene. Ha ugyanis túl sok méreganyag rakodott le, akkor a kiválasztó szervek képtelenek elvégezni a kiválasztást segítség nélkül. Ezért ajánlott évente legalább két alkalommal méregtelenítő kúrát alkalmazni. Három olcsó méregtelenítő kúra, mely… Tovább: Olcsó méregtelenítő kúra»

Egy napos méregtelenítő kúra

Egy napos méregtelenítő kúra

Testünket nap mint nap mérgekkel bombázzuk, épp ezért nem csoda, ha időnként nem működik úgy, ahogy kellene. Ilyenkor érdemes méregteleníteni. Ha nincs kedvünk egy hosszabb kúrára, akkor az egy napos méregtelenítő kúra lehet a jó választás. Bár nem olyan hatásos, mint egy hosszabb kúra, de „tűzoltásnak” jó. Az egy napos… Tovább: Egy napos méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt

Méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt

A méregtelenítő diéta alatt fogyunk 3-4 kilót, de ha túl sok pluszkilóval küzdünk, és meg szeretnénk sürgősen szabadulni tőlük, a nagy fogyás alatt mindenképp tartsunk méregtelenítő diétát. Ezalatt azt értjük, hogy legalább négy napon keresztül csak folyadékot igyunk. Fogyás előtt érdemes megszabadulni a méreganyagoktól és salakanyagoktól. Ez egyrészt azért hasznos,… Tovább: Méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt»

Méregtelenítő 2024