Hírek gyógyteák és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel

Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel

A tartósított élelmiszerek fogyasztása nagyon káros. A túl sok cukor, só és a hozzáadott ízfokozók mind méregként kerülnek a szervezetünkbe. A méregtelenítő kúra gyümölcsökkel olyan hatásos megoldás lehet, ami könnyen, de alaposan kitisztítja a szervezetből a méreganyagokat. A legjobb, ha késő nyáron végezzük ezt a kúrát, hisz ilyenkor van a… Tovább: Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel»

Méregtelenítő gyógyteák

Méregtelenítő gyógyteák

A méregtelenítő gyógyteák már nagyon elterjedtek, és ennek a legfőbb oka az, hogy nagyon sokan pozitív eredményekről számolnak be. A kutatók szerint is a méregtelenítő gyógyteák nagyon jó hatással vannak az emésztésre, a máj működésre, és számos más betegségre is megoldást jelenthetnek. Méregtelenítő gyógytea keveréket gyógynövényboltokban is találunk, de a… Tovább: Méregtelenítő gyógyteák»

Méregtelenítő böjt

Méregtelenítő böjt

A méregtelenítő böjt hasznossága leírhatatlan. Mindenkinek rá kellene szánnia magát legalább havonta egyszer egy ilyen kúrára. A méregtelenítő böjt azért szükséges, mert naponta viszünk be szervezetünkbe adalékanyagokat, tartósítószereket és olyan anyagokat, amelyek szinte mérgezik a szervezetet. Ezek leginkább a zsírállományokban rakódnak le, ám böjtöléssel pár nap alatt meg tudunk szabadulni… Tovább: Méregtelenítő böjt»

Méregtelenítő 2024