Hírek gyümölcsök és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő turmixok

Méregtelenítő turmixok

Ha méregtelenítő kúrát tartunk, és meguntuk a sablonos étrendet, a zöldségeket, a gyümölcsöket, ideje feldobnunk a napunkat egy igazán frissítő méregtelenítő turmixszal. A méregtelenítő turmix, mivel olyan anyagokból tevődik össze, amelyek nem károsak, és ráadásul folyadékot tartalmaz, kiváló méregtelenítő. A méregtelenítő turmixok receptjei közt kiemelkedően finom a következő: vegyünk egy… Tovább: Méregtelenítő turmixok»

Heti egy méregtelenítő nap

Heti egy méregtelenítő nap

A tartósított élelmiszerekből, a permetezett zöldségekből és gyümölcsökből rengeteg méreganyag jut a szervezetünkbe. Ha ezek felgyűlnek, gyomor-, máj- és epepanaszokat okozhatnak. Heti egy méregtelenítő nap segíthet ezek megelőzésében. Olyan napot válasszunk, amikor tudunk pihenni is.  A heti egy méregtelenítő nap alatt szigorúan tilos az alkohol fogyasztása. Kerüljük a zsíros, nehéz… Tovább: Heti egy méregtelenítő nap»

Őszi méregtelenítő kúra

Őszi méregtelenítő kúra

Nyáron a nagy pihenés alatt történő kerti partik, a néha meggondolatlan nassolások, a cukrozott üdítők fogyasztása stb. következtében szervezetünk telítődik méreganyagokkal. Az őszi méregtelenítő kúra jó megoldás lehet, ha szervezetünket szeretnénk megszabadítani e felgyülemlett salakanyagoktól. Ősszel a piacok standjai roskadoznak a friss zöldségektől és gyümölcsöktől. Sok közülük kifejezetten jó méregtelenítő…. Tovább: Őszi méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő folyadékok

Méregtelenítő folyadékok

Maga a víz is kiváló méregtelenítő folyadék. Ha megemeljük a napi folyadékbevitelt, azzal máris tisztítjuk a szervezetünket, viszont ha hatékonyabb készítményt szeretnénk, gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban is találunk olyan méregtelenítő folyadékokat, amelyek nagyon hatásosak a salakanyagok és a méreganyagok ellen. Ezek a készítmények olyan méregtelenítő folyadékok, amelyek nagyrészt gyógynövényekből és gyümölcsökből,… Tovább: Méregtelenítő folyadékok»

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Manapság egyre fontosabbnak tartja mindenki, hogy egészséges legyen. Állandóan mérgezzük a szervezetünket tartósítószerekkel, ízfokozókkal vagy épp színezőanyaggal. Ezektől csak méregtelenítő- és tisztítókúra alkalmával tudunk teljesen megszabadulni. Lehetnek ezek a kúrák pár naposak vagy akár egész hónaposak is. Mindkettő lényege, hogy a kúra szabályait tartsuk be, mert csak akkor lehet sikeres… Tovább: Méregtelenítő- és tisztítókúra»

Méregtelenítő élelmiszerek

Méregtelenítő élelmiszerek

Minden táplálék, amit elfogyasztunk, hatással van szervezetünkre. Épp ezért nem mindegy, hogy mit eszünk nap mint nap. Vannak kifejezetten méregtelenítő élelmiszerek. Ha odafigyelünk arra, hogy minden nap fogyasszunk ezekből, akkor rengeteget segítünk szervezetünknek, hogy egészségesen tudjon működni nagyon sokáig. A méregtelenítő élelmiszerek nagy táborát főleg a nyers zöldségek és gyümölcsök… Tovább: Méregtelenítő élelmiszerek»

Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?

Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?

Szervezetünk az elfogyasztott ételekből és italokból nyeri az energiát. Sajnos a hasznos dolgokon kívül rengeteg káros anyag is kerül a szervezetünkbe. Állandó méregtelenítéssel foglalkozik az epe, a máj, meg a vese is. Ezt segíthetjük erős méregtelenítő hatással rendelkező élelmiszerekkel, például teákkal.  Az erős méregtelenítő hatású teák közül a legerősebb a… Tovább: Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?»

Méregtelenítő diéta étrend

Méregtelenítő diéta étrend

A méregtelenítő diéta alatt az étrendünkre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetnünk. A sok iparilag előállított élelmiszerrel, a zsíros ételekkel, cukorral és szénhidráttal juttatjuk a szervezetünkbe a legtöbb káros anyagot, ezzel megrövidítve az életünket. Bármennyire is igyekszünk, nem tudjuk egész életünk során szabályozni az étrendünket, néha kísértésbe esünk, épp ezért érdemes… Tovább: Méregtelenítő diéta étrend»

Méregtelenítő anyagok

Méregtelenítő anyagok

Étrendünk sajnos nagy számban tartalmaz olyan anyagokat is, amelyek károsak egészségünkre nézve, és ezek lerakódásai lassítják az emésztést, károsítják a belső szervek működését. Ezektől a méreganyagoktól akkor szabadulhatunk meg könnyedén, ha diétázunk, és olyan méregtelenítő anyagokat fogyasztunk, mint amilyenek például a méregtelenítő fűszerek. Méregtelenítő fűszer a kakukkfű, kömény, babérlevél, kurkuma,… Tovább: Méregtelenítő anyagok»

Méregtelenítő böjt

Méregtelenítő böjt

A méregtelenítő böjt hasznossága leírhatatlan. Mindenkinek rá kellene szánnia magát legalább havonta egyszer egy ilyen kúrára. A méregtelenítő böjt azért szükséges, mert naponta viszünk be szervezetünkbe adalékanyagokat, tartósítószereket és olyan anyagokat, amelyek szinte mérgezik a szervezetet. Ezek leginkább a zsírállományokban rakódnak le, ám böjtöléssel pár nap alatt meg tudunk szabadulni… Tovább: Méregtelenítő böjt»

Oldal 1 - 212
Méregtelenítő 2024