Hírek méregtelenítő és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő hashajtó tea

Méregtelenítő hashajtó tea

Bizonyos ételek fogyasztása székrekedést okozhat. Ilyen esetekben a legtöbb ember a hashajtó tabletta vagy tea után nyúl. Most már kapható méregtelenítő hashajtó tea is, ami azon felül, hogy megszabadít a kellemetlen székrekedéstől, abban is segít, hogy a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok távozhassanak. Többféle méregtelenítő hashajtó tea kapható. Az újabbaknak már kellemes… Tovább: Méregtelenítő hashajtó tea»

Méregtelenítő rizs diéta

Méregtelenítő rizs diéta

Az ősi indiaiak már régóta felfedezték, hogy a rizs kitűnő méregtelenítő élelem. Talán ezzel is magyarázható, hogy az ázsiai népeknél sokkal kisebb arányban fordul elő rákos megbetegedés. Az európai ízléshez is nagyon jól alkalmazható, hisz változatosan lehet elkészíteni. A méregtelenítő rizs diéta nagyon hatékony és könnyen betartható, ha méregteleníteni szeretnénk… Tovább: Méregtelenítő rizs diéta»

Méregtelenítő rizsnap

Méregtelenítő rizsnap

Ha csak egy-két kiló fölösleg van rajtunk, akkor érdemes egy méregtelenítő rizsnap során ettől megszabadulnunk. Biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk éhezni az egy nap alatt, hisz a rizs nagyon telíti a gyomrot. Mivel kalóriatartalma alacsony, így akár kicsivel több mennyiséget is fogyaszthatunk belőle.  A méregtelenítő rizsnap első és legfontosabb… Tovább: Méregtelenítő rizsnap»

Méregtelenítő rizskúra

Méregtelenítő rizskúra

Ha igazi méregtelenítést szeretnénk végezni, akkor a méregtelenítő rizskúra az egyik legjobb választás. Kétfajta kúra létezik: van a szigorú, amikor csakis rizs fogyasztható, és van az enyhébb, amikor a rizs már párosítható zöldséggel és gyümölccsel is. Csak az akaraterőnkön múlik, hogy melyiket választjuk. Tudnunk kell, hogy egy ilyen kúrát évente… Tovább: Méregtelenítő rizskúra»

Méregtelenítő rizs

Méregtelenítő rizs

Az ázsiai népek kedvenc étele a rizs. Ha megfigyeljük őket, észrevehetjük, hogy kevés az elhízott ember, valamint az átlagéletkor is magasabb náluk, mint Európában. Tudósok bebizonyították, hogy ez többek közt a méregtelenítő rizsnek köszönhető, és jótékony hatásai közül ez csak néhány. Nem beszélve arról, hogy nagyon finom, és könnyű változatosan… Tovább: Méregtelenítő rizs»

Méregtelenítő étel receptek

Méregtelenítő étel receptek

Mikor valami jó receptet keresünk a vasárnapi ebédhez, eszünkbe sem jut, hogy a méregtelenítő étel receptek között válogassunk. Pedig nem kell ezektől tartanunk, hisz nagyon finomak, ráadásul az esetek nagy részében nem kerülnek többe, mint az átlagos ételek, sőt elkészíteni sem nehezebb.  A méregtelenítő étel receptek általában abban különböznek, hogy… Tovább: Méregtelenítő étel receptek»

Méregtelenítő gyógyteák

Méregtelenítő gyógyteák

A méregtelenítő gyógyteák már nagyon elterjedtek, és ennek a legfőbb oka az, hogy nagyon sokan pozitív eredményekről számolnak be. A kutatók szerint is a méregtelenítő gyógyteák nagyon jó hatással vannak az emésztésre, a máj működésre, és számos más betegségre is megoldást jelenthetnek. Méregtelenítő gyógytea keveréket gyógynövényboltokban is találunk, de a… Tovább: Méregtelenítő gyógyteák»

Méregtelenítő gép

Méregtelenítő gép

A méregtelenítő gépek lényegében elektrolízist idéznek elő, és egy elektrolízises lábfürdő néhányak szerint csodákat tehet. A megvásárlásán viszont alaposan gondolkodjunk el, mert nem két fillér. Némelyik ára az átlagkeresetet is jóval felülmúlja, és ami rossz hír, az az, hogy a gyártók szerint kitűnő megoldás méregtelenítésre, viszont a legtöbb készüléket nem… Tovább: Méregtelenítő gép»

Méregtelenítő béltisztító tea

Méregtelenítő béltisztító tea

A méregtelenítés napjainkban elengedhetetlen, mivel a tápanyagok nagyban tartalmaznak a szervezet számára ártalmas méreganyagokat, vegyszereket, tartósítószereket, amelyek hatására gyengül az immunrendszerünk, lassul az anyagcserénk, és a regenerálódó folyamatok is jóval lassabbakká válnak. Méregtelenítő béltisztító teák fogyasztásával helyreállíthatjuk az egyensúlyt, hatékonyan méregteleníthetünk anélkül, hogy bármilyen nehézségekbe ütköznénk. A bodzavirágból készített méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő béltisztító tea»

A 3 napos méregtelenítő kúra lényege

A 3 napos méregtelenítő kúra lényege

A fejlődő iparágak elterjedésével egyetemben egyre több szennyező anyag kerül a levegőbe, illetve a vízbe, majd végül ezek az emberi szervezetbe jutva különböző betegségek megjelenését okozhatják. Éppen ezen ok miatt van szükségünk tisztítókúrára, mely segítségével a lerakódott méreganyagok távoznak a szervezetből. Íme egy 3 napos méregtelenítő kúra recept, mely segítségével… Tovább: A 3 napos méregtelenítő kúra lényege»

Méregtelenítő 2024