Hírek masszázs és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő olajok

Méregtelenítő olajok

Nem csak a testünkben, hanem a bőrünkben is felhalmozódhatnak a méreganyagok. Ezek narancsbőrként vagy pattanásokként lesznek láthatóak. Érdemes rendszeres időközönként külsőleg is méregteleníteni. Erre lehet jó megoldás az olyan méregtelenítő olajok használata, amelyek elősegítik, hogy a méreg- és salakanyagok könnyebben távozzanak szervezetünkből. A méregtelenítő olajok nagy százaléka masszázsolajként fejti ki… Tovább: Méregtelenítő olajok»

Méregtelenítő üdülés

Méregtelenítő üdülés

Mikor nyaralni készülünk, azt tartjuk a legfontosabb szempontnak, hogy pihenni tudjunk. Ez lényeges is, de van néhány olyan lehetőség, ami segít megszabadulni a felesleges salak- és méreganyagoktól. A méregtelenítő üdülés tulajdonképpen nyaralás is lehet, azzal a különbséggel, hogy a pihenőidő alatt megszabadulunk a káros anyagoktól, melyek lassan a szervezetünkben felgyűltek…. Tovább: Méregtelenítő üdülés»

Méregtelenítő nyirokmasszázs

Méregtelenítő nyirokmasszázs

Rengeteg masszázsfajta létezik annak érdekében, hogy el tudjunk lazulni, vagy épp fájó tagjainkat megszabadítani a kellemetlen fájdalmaktól. A méregtelenítő nyirokmasszázs még nem tartozik a legismertebb masszázsfajták közé, pedig rengeteg előnye van. Ez esetben nem kell diétát betartani, esetleg nem túl jóízű teákat inni, csupán elmegyünk a masszázsszalonba, és kb. 30… Tovább: Méregtelenítő nyirokmasszázs»

Méregtelenítő mézes masszázs

Méregtelenítő mézes masszázs

A méregtelenítő mézes masszázs eredetileg Tibetből ered, ahol már évezredek óta ismerik a méz magas ásványi anyag és vitamintartalmát. A méz természetes és kivételesen tiszta anyag, mely molekulái és mérete révén képes arra, hogy mélyen beszívódjon a bőrbe, ahol kifejti kiváló sejtvédő és regeneráló hatását. A méz baktériumölő, gyulladáscsökkentő és… Tovább: Méregtelenítő mézes masszázs»

Méregtelenítő 2024