Hírek víz és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő lábfürdő otthon

Méregtelenítő lábfürdő otthon

A legtöbb szépségszalonban ma már elérhető a méregtelenítő lábfürdő, melynek hatékonyságát senki nem kétli. Ám méregtelenítő lábfürdő otthon is készíthető. Rengeteg előnye van annak, ha otthon készítjük: sokkal kevesebbe kerül, mintha szalonba mennénk, és nincs szükség sok hozzávalóra. A méregtelenítő lábfürdő otthon víz és só segítségével készíthető el. A víz… Tovább: Méregtelenítő lábfürdő otthon»

Méregtelenítő vízkúra

Méregtelenítő vízkúra

Bármennyire odafigyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozzunk, és rendszeresen mozogjunk, sajnos az élelmiszerekben található méreganyagokat nem tudjuk elkerülni. Időnként érdemes megszabadulni ezektől. Nagyon sokféle kúra létezik, ami ebben segítségünkre lehet. Vannak enyhébbek is, míg mások kifejezetten drasztikusak. Ilyen a méregtelenítő vízkúra. A méregtelenítő vízkúra alapja a rendszeresen fogyasztott desztillált víz. Többféle… Tovább: Méregtelenítő vízkúra»

Méregtelenítő víz

Méregtelenítő víz

Szervezetünk nagy része vízből áll. Fontos, hogy minden nap kellő mennyiségű tiszta folyadékot vigyünk be szervezetünkbe, melyre legjobb megoldás a méregtelenítő víz fogyasztása. A víz ugyanis azon kívül, hogy jó szomjoltó, a legjobban mossa át a szervezetet. Persze kicsit segíthetünk azzal, hogy teszünk bele egy kis frissen csavart citromlevet, egy… Tovább: Méregtelenítő víz»

Méregtelenítő folyadékok

Méregtelenítő folyadékok

Maga a víz is kiváló méregtelenítő folyadék. Ha megemeljük a napi folyadékbevitelt, azzal máris tisztítjuk a szervezetünket, viszont ha hatékonyabb készítményt szeretnénk, gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban is találunk olyan méregtelenítő folyadékokat, amelyek nagyon hatásosak a salakanyagok és a méreganyagok ellen. Ezek a készítmények olyan méregtelenítő folyadékok, amelyek nagyrészt gyógynövényekből és gyümölcsökből,… Tovább: Méregtelenítő folyadékok»

Méregtelenítő anyagok

Méregtelenítő anyagok

Étrendünk sajnos nagy számban tartalmaz olyan anyagokat is, amelyek károsak egészségünkre nézve, és ezek lerakódásai lassítják az emésztést, károsítják a belső szervek működését. Ezektől a méreganyagoktól akkor szabadulhatunk meg könnyedén, ha diétázunk, és olyan méregtelenítő anyagokat fogyasztunk, mint amilyenek például a méregtelenítő fűszerek. Méregtelenítő fűszer a kakukkfű, kömény, babérlevél, kurkuma,… Tovább: Méregtelenítő anyagok»

Méregtelenítő béltisztító kúra

Méregtelenítő béltisztító kúra

A méregtelenítő béltisztító kúra alatt ne fogyasszunk szilárd tápanyagot, ehelyett igyunk nagyon sok gyümölcslevet, vizet és gyógyteát. Egy-két nap elteltével szervezetünk elkezdi kiüríteni a méreganyagokat, salakanyagokat, ezáltal felszabadultabbnak, energikusabbnak érezzük majd magunkat, sőt, fogyni is fogunk. Ezzel elérjük azt, hogy belső szerveink, mint a máj, a vese, epe és a… Tovább: Méregtelenítő béltisztító kúra»

Méregtelenítő 2024