Hírek zöldség és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő turmix

Méregtelenítő turmix

Ha úgy érezzük, hogy szervezetünk telítve van méreganyagokkal, akkor ajánlott a  méregtelenítő turmix fogyasztása. Nyáron nem csak azért könnyebb méregteleníteni, mert sok a gyümölcs, hanem a test az izzadás során is méregtelenítődik. Rengeteg gyümölcs és zöldség rendelkezik méregtelenítő hatással. Érdemes keresgélni közöttük, mert biztosak lehetünk benne, hogy találunk az ízlésünknek… Tovább: Méregtelenítő turmix»

Méregtelenítő reggeli

Méregtelenítő reggeli

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért nem mindegy, hogy mit fogyasztunk reggel. Ha nem csak enni szeretnénk, hanem egyúttal méregteleníteni is, akkor a méregtelenítő reggeli a jó választás. Van néhány olyan élelmiszer, ami egy ilyen reggeliből kihagyhatatlan.  A méregtelenítő reggeli egyik legfontosabb összetevője a folyadék. Választhatunk a méregtelenítő tea… Tovább: Méregtelenítő reggeli»

Méregtelenítő receptek

Méregtelenítő receptek

Fontos lenne minden étkezés alkalmával alaposan megválogatnunk, hogy mi az, amit elfogyasztunk. A méregtelenítő receptek azon túl, hogy segítenek eltávolítani a salak- és méreganyagokat, még finomak is. A méregtelenítés ugyanis nem egyenlő sem a vegetáriánus, sem az ízetlen ételekkel.  A méregtelenítő receptek alapja a zöldség, de ez nem jelenti azt,… Tovább: Méregtelenítő receptek»

Méregtelenítő rizskúra

Méregtelenítő rizskúra

Ha igazi méregtelenítést szeretnénk végezni, akkor a méregtelenítő rizskúra az egyik legjobb választás. Kétfajta kúra létezik: van a szigorú, amikor csakis rizs fogyasztható, és van az enyhébb, amikor a rizs már párosítható zöldséggel és gyümölccsel is. Csak az akaraterőnkön múlik, hogy melyiket választjuk. Tudnunk kell, hogy egy ilyen kúrát évente… Tovább: Méregtelenítő rizskúra»

Méregtelenítő hét

Méregtelenítő hét

Az emberi szervezet tökéletes működéséhez szükség van arra, hogy az epe, máj és vese jól tudjon működni. Ezt elősegíteni egy méregtelenítő hét beiktatásával lehet. Fontos, hogy minden szabályt betartsunk, hogy minél jobban ki tudjon tisztulni a szervezet. Lényeges, hogy sok folyadékot fogyasszunk, hogy a már kioldott méreg- és salakanyagok távozhassanak… Tovább: Méregtelenítő hét»

Méregtelenítő étrendek

Méregtelenítő étrendek

Mindenki próbál egészséges lenni, odafigyelni arra, hogy milyen táplálékot juttat a szervezetébe. A méregtelenítő étrendek segíthetnek, hogy megőrizzük egészségünket, szépségünket, alakunkat. Nem kell koplalni a méregtelenítés során, hanem csak oda kell figyelni néhány apró dologra. Ilyen a rost- és folyadékbevitel, valamint hogy kerüljük a zsíros ételeket. A méregtelenítő étrendek során… Tovább: Méregtelenítő étrendek»

Könnyen elkészíthető, olcsó és egészséges: a méregtelenítő ebéd

Könnyen elkészíthető, olcsó és egészséges: a méregtelenítő ebéd

A fáradékonyság, gyengeség, lehangoltság mind tünetei lehetnek a salakanyagok szervezetünkbe való felhalmozódásának. Ezért ajánlott az évszakok váltásakor egy-egy méregtelenítő kúra elvégzése. Tavasszal kötelezőnek is mondhatjuk e „nagytakarítást”. Ilyenkor – de egy átlagos napon is – jól jöhet egy méregtelenítő ebéd. A méregtelenítő ebéd tartalmazzon minél több zöldséget és gyümölcsöt, ne… Tovább: Könnyen elkészíthető, olcsó és egészséges: a méregtelenítő ebéd»

Különféle méregtelenítő eljárások

Különféle méregtelenítő eljárások

A méregtelenítés szükséges, hogy szervezetünk egészséges maradjon, immunrendszerünk erősödjön, hogy ne legyen rajtunk túl sok felesleges kiló, és hogy sokkal több energiánk legyen a hétköznapi teendőink elvégzéséhez. Az év bármely szakaszában, hónapjában és hetében nekikezdhetünk a méregtelenítéshez, ebben segítenek nekünk a különféle méregtelenítő eljárások. A leghatékonyabb tisztulást elsősorban zöldségek és… Tovább: Különféle méregtelenítő eljárások»

Miből áll egy erős méregtelenítő kúra?

Miből áll egy erős méregtelenítő kúra?

Energia, frissesség, napsütés, újjászületés, gyümölcsök, virágok – a tavasz szó hallatán mindenkinek ezek a kifejezések, gondolatok jutnak az eszébe. De biztosan érezzük mindannyian, hogy a téli hideg után nem tudunk rögtön alkalmazkodni a melegebb, enyhébb időjáráshoz. Ennek oka, hogy a tél folyamán szervezetünk megtelt salakanyagokkal, méreganyagokkal, és kifogyott belőlünk a… Tovább: Miből áll egy erős méregtelenítő kúra?»

Mikor ajánlott és miből áll a zsírégető méregtelenítő kúra?

Mikor ajánlott és miből áll a zsírégető méregtelenítő kúra?

Hogyan lehet csökkenteni testsúlyunkat úgy, hogy közben ne „szenvedjünk”, és egészségesen táplálkozzunk? Ahhoz, hogy jókedvűen és vidáman induljunk neki a nyárnak, szükségünk van szervezetünk nagytakarítására. Általában tél végén jelentkeznek azon tünetek, melyek arra utalnak, hogy testünk legyengült, és telítődött méreganyagokkal. Ilyenkor fáradtak, stresszesek vagyunk, kevés az energiánk, és a tükörbe… Tovább: Mikor ajánlott és miből áll a zsírégető méregtelenítő kúra?»

Méregtelenítő 2024