Hírek zöldségek és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő turmixok

Méregtelenítő turmixok

Ha méregtelenítő kúrát tartunk, és meguntuk a sablonos étrendet, a zöldségeket, a gyümölcsöket, ideje feldobnunk a napunkat egy igazán frissítő méregtelenítő turmixszal. A méregtelenítő turmix, mivel olyan anyagokból tevődik össze, amelyek nem károsak, és ráadásul folyadékot tartalmaz, kiváló méregtelenítő. A méregtelenítő turmixok receptjei közt kiemelkedően finom a következő: vegyünk egy… Tovább: Méregtelenítő turmixok»

Heti egy méregtelenítő nap

Heti egy méregtelenítő nap

A tartósított élelmiszerekből, a permetezett zöldségekből és gyümölcsökből rengeteg méreganyag jut a szervezetünkbe. Ha ezek felgyűlnek, gyomor-, máj- és epepanaszokat okozhatnak. Heti egy méregtelenítő nap segíthet ezek megelőzésében. Olyan napot válasszunk, amikor tudunk pihenni is.  A heti egy méregtelenítő nap alatt szigorúan tilos az alkohol fogyasztása. Kerüljük a zsíros, nehéz… Tovább: Heti egy méregtelenítő nap»

Őszi méregtelenítő kúra

Őszi méregtelenítő kúra

Nyáron a nagy pihenés alatt történő kerti partik, a néha meggondolatlan nassolások, a cukrozott üdítők fogyasztása stb. következtében szervezetünk telítődik méreganyagokkal. Az őszi méregtelenítő kúra jó megoldás lehet, ha szervezetünket szeretnénk megszabadítani e felgyülemlett salakanyagoktól. Ősszel a piacok standjai roskadoznak a friss zöldségektől és gyümölcsöktől. Sok közülük kifejezetten jó méregtelenítő…. Tovább: Őszi méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő zöldséglevek

Méregtelenítő zöldséglevek

Nagyon fontos, hogy szervezetünket időnként megszabadítsuk a felgyülemlett salak- és méreganyagoktól. Erre egyik legjobb megoldás a méregtelenítő zöldséglevek fogyasztása. Sokkal intenzívebb a hatásuk, mint ha a zöldségeket magukban fogyasztanánk. Nem kell belőlük literszám inni, csak napi néhány pohárral. Ha túl intenzívek az ízek, akkor adhatunk hozzá egy kis vizet.  A… Tovább: Méregtelenítő zöldséglevek»

Méregtelenítő zöldségturmix

Méregtelenítő zöldségturmix

Nyáron a legkönnyebb a méregtelenítő zöldségturmix kúrát véghezvinni. Ilyenkor nagyobb a választék, olcsóbbak is a zöldségek, valamint nagyobb a vitamintartalmuk is. A piacon válogatva, minél egészségesebb példányok kerüljenek a kosárba. Ha lehetőségünk van rá, akkor termelőktől válogassunk, mert ott kevesebb a vegyszerezett termék.  A méregtelenítő zöldségturmix a sokfajta zöldségtől igazán… Tovább: Méregtelenítő zöldségturmix»

Méregtelenítő rizs diéta

Méregtelenítő rizs diéta

Az ősi indiaiak már régóta felfedezték, hogy a rizs kitűnő méregtelenítő élelem. Talán ezzel is magyarázható, hogy az ázsiai népeknél sokkal kisebb arányban fordul elő rákos megbetegedés. Az európai ízléshez is nagyon jól alkalmazható, hisz változatosan lehet elkészíteni. A méregtelenítő rizs diéta nagyon hatékony és könnyen betartható, ha méregteleníteni szeretnénk… Tovább: Méregtelenítő rizs diéta»

Méregtelenítő folyadékok

Méregtelenítő folyadékok

Maga a víz is kiváló méregtelenítő folyadék. Ha megemeljük a napi folyadékbevitelt, azzal máris tisztítjuk a szervezetünket, viszont ha hatékonyabb készítményt szeretnénk, gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban is találunk olyan méregtelenítő folyadékokat, amelyek nagyon hatásosak a salakanyagok és a méreganyagok ellen. Ezek a készítmények olyan méregtelenítő folyadékok, amelyek nagyrészt gyógynövényekből és gyümölcsökből,… Tovább: Méregtelenítő folyadékok»

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Manapság egyre fontosabbnak tartja mindenki, hogy egészséges legyen. Állandóan mérgezzük a szervezetünket tartósítószerekkel, ízfokozókkal vagy épp színezőanyaggal. Ezektől csak méregtelenítő- és tisztítókúra alkalmával tudunk teljesen megszabadulni. Lehetnek ezek a kúrák pár naposak vagy akár egész hónaposak is. Mindkettő lényege, hogy a kúra szabályait tartsuk be, mert csak akkor lehet sikeres… Tovább: Méregtelenítő- és tisztítókúra»

Méregtelenítő élelmiszerek

Méregtelenítő élelmiszerek

Minden táplálék, amit elfogyasztunk, hatással van szervezetünkre. Épp ezért nem mindegy, hogy mit eszünk nap mint nap. Vannak kifejezetten méregtelenítő élelmiszerek. Ha odafigyelünk arra, hogy minden nap fogyasszunk ezekből, akkor rengeteget segítünk szervezetünknek, hogy egészségesen tudjon működni nagyon sokáig. A méregtelenítő élelmiszerek nagy táborát főleg a nyers zöldségek és gyümölcsök… Tovább: Méregtelenítő élelmiszerek»

Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?

Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?

Szervezetünk az elfogyasztott ételekből és italokból nyeri az energiát. Sajnos a hasznos dolgokon kívül rengeteg káros anyag is kerül a szervezetünkbe. Állandó méregtelenítéssel foglalkozik az epe, a máj, meg a vese is. Ezt segíthetjük erős méregtelenítő hatással rendelkező élelmiszerekkel, például teákkal.  Az erős méregtelenítő hatású teák közül a legerősebb a… Tovább: Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?»

Oldal 1 - 212
Méregtelenítő 2024