0

Ötnapos méregtelenítő kúra

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különböző méregtelenítő kúrák. Ez nem véletlen, mivel egy ember egy év alatt kb. 4 kilogrammnyi méreganyagot halmoz fel. Nagy mennyiség esetén a kiválasztó szervek nem képesek maradéktalan elvégezni munkájukat, így a mi segítségünkre szorulnak. Az alábbiakban egy ötnapos méregtelenítő kúrát mutatunk be, amely segítségével búcsút inthetünk a lerakodott salakanyagoknak és a rossz közérzetnek.

Az ötnapos méregtelenítő kúra legfontosabb alapelve a folyadékmennyiség bevitelének növelése. A folyadékok ugyanis segítik a méreganyagok távozását, valamint a bőrre is jótékony hatással van. Egy másik fontos eleme ennek a tisztítókúrának a rozskenyér. Köztudott, hogy a rozskenyér sokkal egészségesebb, mint a hagyományos házi kenyerek, ugyanis nagyon gazdag ásványi anyagokban, segíti a bélműködést, valamint csökkenti a koleszterinszintet.

Ötnapos méregtelenítő kúra

Ötnapos méregtelenítő kúra

Lássuk, miből is áll tulajdonképpen az ötnapos méregtelenítő kúra? Reggelire fogyasszuk egy jó csésze búzafűlevet egy kis rozskenyérrel, majd ezután ne hanyagoljuk el a tízórait sem, amely során valamilyen zöldséglé (ajánlott a zellerlé) és egy szelet rozskenyér fogyasztása javallott. Az ebéd sem bőségesebb ezeken a napokon. Ekkor a rozskenyér mellett az ananászlé fogyasztása ajánlott, amely méregtelenítő és zsírégető hatású. Uzsonna gyanánt a kenyér mellett igyunk egy kis céklalevet, majd este a rozskenyér mellett sárgarépalét.

Az ötnapos méregtelenítő kúra tehát nagyon egyszerű. Fontos, hogy a kúra során kb. 3 liter vizet igyunk naponta.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024