0

Újszerű tisztítókúra: a bambuszöves méregtelenítő

Nekünk is szükségünk van szervezetünk méregtelenítésére? Feltétlenül véghez kell vinnünk? A válasz mindkét kérdésre igen. Fontos legalább évente egyszer tisztítókúrát végeznünk. Életünk folyamán rengeteg káros hatás ér minket, sok méreganyag rakódik le szervezetünkbe. Többféle méregtelenítő módszer közül is választhatunk: diéta, léböjtkúra, masszázs, gyógykészítmények stb. Ide sorolható a bambuszöves méregtelenítő is.

Első olvasatra talán furcsának hangzik, de létezik, és jótékony hatása is bizonyított. Ez a fajta tisztító módszer a bambuszöves méregtelenítő gép segítségével történik, amiben akár ötféle program is található. A száj pH értéke alapján dől, el, hogy melyik programot ajánlott alkalmazni. Három fokozatban állítható a bambuszöves derékmelegítés.

Bambuszöves méregtelenítő

Bambuszöves méregtelenítő

A bambuszöves méregtelenítő gépet olyan személyek használhatják, akik dohányoznak vagy alkoholt fogyasztanak, a gyenge immunrendszerrel rendelkező egyének, a magas vérnyomásban szenvedők, az egészségtelenül táplálkozó (nagy mennyiségű zsíros és olajas ételeket fogyasztó) személyek, de azok is bátran alkalmazhatják, akik fáradtak, kimerültek. A gép tartozékainak (1 db elektróda, bambuszöv, csuklópánt) együttes működése által az ionos tisztítás során felgyorsul az anyagcsere, erősödik az immunrendszer, tisztul a vér, ugyanakkor nyugtató és fájdalomcsillapító hatást kölcsönöz.

A bambuszöves méregtelenítő gép alkalmazása után tehát megszabadulunk a méreganyagoktól, energikusabbak leszünk, erősödik az immunrendszerünk és szervezetünk működése, és stabilizálódik a vérnyomás is. Folyamatos használata során egészségesebbnek és nyugodtabbnak érezzük magunkat.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024