0

Őszi méregtelenítő alma diéta

Kevés olyan ember van, aki nem szereti az almát. Rengeteg fajtája van az almának, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább ízlőt. Az őszi méregtelenítő alma diéta azoknak lehet jó választás, akik könnyedén szeretnének megszabadulni a nyár folyamán felgyülemlett salak- és méreganyagoktól.

 Az őszi méregtelenítő alma diéta, ahogy a neve is jelzi, az almán alapul. A diéta 3-7 napja alatt fontos, hogy minél több almát fogyasszunk el. Az alma segít felpörgetni az anyagcserét, rengeteg benne a C-vitamin, valamint kordában tartja az inzulintermelést. A rendszeres almafogyasztás segít megelőzni a farkasétvágyat, valamint a benne lévő lassan felszívódó szénhidrátok abban segítenek, hogy a fő étkezések között ne legyünk éhesek.

Őszi méregtelenítő alma diéta

Őszi méregtelenítő alma diéta

A zsíros és cukros ételek fogyasztása az őszi méregtelenítő alma diéta alatt nem ajánlatos. Reggelre megengedett néhány szelet puffasztott rizs, ebédre könnyű húsok és vacsorára egy kis doboz joghurt. A tízórai és az uzsonna csak alma legyen. A főétkezések mellé mindig együnk egy-két almát.

Az őszi méregtelenítő alma diéta nem csak abban segít, hogy a salak- és méreganyagok távozzanak a szervezetünkből, hanem jó pár kilótól is megszabadulhatunk. Az alma nem csak jó méregtelenítő, de kitűnő gyulladáscsökkentő, ezért akinek problémás a bőre, érdemes minden nap almát ennie. Ezeken kívül a gyomornak is jó orvosa.

  
Iktatva: Ételek, diéta Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024