0

5 napos méregtelenítő program

Az emberi szervezetet nap mint terheljük különböző adalékanyagokkal, vegyszerekkel, ízfokozókkal. Ezek a testbe kerülve átalakulnak méreganyagokká. Méregteleníti magát a szervezet is, de egy 5 napos méregtelenítő program segítségével megkönnyíthetjük a munkáját. A program lényege, hogy öt napig odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, hogy mozogjunk, és ha lehetőségünk van rá, akkor szaunázzunk is. Az öt nap után szemmel látható lesz a változás. Hajunk fényesebb, bőrünk tisztább lesz.

 Az öt napos méregtelenítő program akár otthon is elvégezhető. Válogassunk olyan ételeket, amik elősegítik a méregtelenítést, igyunk kifejezetten méregtelenítésre készült teát. Jó arra is odafigyelni, hogy mekkora mennyiséget fogyasztunk, hisz minél nagyobb adag kerül a szervezetünkbe, annál nehezebben tud vele megbirkózni a gyomrunk.

5 napos méregtelenítő program

5 napos méregtelenítő program

A mozgás is szerves része az 5 napos méregtelenítő programnak. Érdemes olyan mozgásformát választani, ami nem csak egy izomcsoportra koncentrálódik, hanem a teljes testet átmozgatja. Lehet ez egy tempós séta, lassú kocogás vagy épp futás. Ha nem szoktunk aktívan sportolni, akkor inkább csak sétáljunk, vagy válasszunk valamilyen könnyebb mozgásformát.

Nem kell megijedni, ha az öt napos méregtelenítő program alatt rosszullétet tapasztalunk. Ez annak a jele, hogy a méreganyagok kezdnek kiürülni a szervezetünkből. Érdemes olyan napokat választani, amikor lehetőségünk van arra, hogy pihenjünk is.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024