0

A 3 napos méregtelenítő kúra lényege

A fejlődő iparágak elterjedésével egyetemben egyre több szennyező anyag kerül a levegőbe, illetve a vízbe, majd végül ezek az emberi szervezetbe jutva különböző betegségek megjelenését okozhatják. Éppen ezen ok miatt van szükségünk tisztítókúrára, mely segítségével a lerakódott méreganyagok távoznak a szervezetből. Íme egy 3 napos méregtelenítő kúra recept, mely segítségével a nem kívánt termékek gyorsan kiürülnek az emberi szervezetből.

A 3 napos méregtelenítő kúrának is számos változata létezik, mely közül tetszés szerint kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Sokan a kása-kúrát tartják az egyik leghatásosabb módszernek, mivel a méregtelenítés mellett enyhíti a vizesedést, a gyomorégést, valamint azok számára is kiválóan ajánlott, akik vékonyabb testalkatúak.

3 napos méregtelenítő kúra

3 napos méregtelenítő kúra

A 3 napos méregtelenítő kúra első napján a barnarizs fogyasztása ajánlott. Emellett tetszés szerint fogyasztható ananász, fahéj, valamint borsikafű. A következő napon kölest főzzünk, mely petrezselyemzölddel kiválóan ízesíthető. Ez elősegíti a bőr regenerálódását, illetve a haj és a köröm növekedését is.

A 3 napos méregtelenítő kúra harmadik napján búza vagy árpagyöngy fogyasztása ajánlott leginkább. Ezen a napon azonban tilos a só használata. A tisztító kúra végeztével azonban nagyon fontos, hogy ne térjünk vissza az eredeti egészségtelen életvitelünkhöz, hanem figyeljünk jobban oda az egészséges táplálkozásra. Fontos, hogy fogyasszunk minél több gyümölcsöt és folyadékot, hogy megakadályozzuk a további méreganyagok lerakódását.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024