0

A méregtelenítő betét hatékonyságáról

A méregtelenítő betétek használata azért is elterjedt napjainkban, mert ellensúlyozza a belső szerveink – a máj, az epe és a vese – túlműködését, illetve alulműködését. A naponta bekerült méreganyagok nagyon kártékonyak: a vérerek megtelnek zsírokkal, az izmok húgysavval, a salakanyagok lerakódnak a beleinkben, és még számos rossz hatást váltanak ki. Ezek miatt a rossz táplálkozás, a nem megfelelő, egészségtelen étrendünk tehető felelőssé.

A méregtelenítő betét olyan természetesen anyagokból tevődik össze, amelyek regenerálják a szervezetet, tisztítanak, megszabadítanak a méreganyagoktól, ezáltal felgyorsul az anyagcserénk, ugyanakkor nőgyógyászati problémákra is megoldást jelenthet. A méregtelenítő betét ezenkívül gyulladáscsökkentő, hisz segít a vírusos és bakteriális fertőzésekkel szembeni harcban is.

Méregtelenítő betét

Méregtelenítő betét

A méregtelenítő betét azért hatékony, mert a női nemi szervet érintve a bőrön keresztül juttatja a szervezetbe hasznos anyagait, szabályozhatja a menstruációt, csökkenti a menstruációs görcsök intenzitását. Nagyon sokféle gyógynövénykivonatot tartalmaz, amelyeknek kiváló méregtelenítő hatásuk van.

A méregtelenítő betétek általában 100%-os pamutból készülnek, így nem váltanak ki irritációt, nagyon kényelmesek és biztonságosak. Megszüntetik a fehérfolyást, és a méregtelenítést nőgyógyászati szempontból közelítik meg. Méregtelenítő betétet talpbetét formájában is beszerezhetjük. Ez már férfiaknak is ajánlott, hisz segít megelőzni és megszüntetni a lábgombákat, méregtelenítő hatású, és ősi kínai gyógyítás alapjait figyelembe véve állították elő.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024