0

A méregtelenítő juharszirup jótékony hatásai

A juharszirup vízből, ásványi- és tápanyagokból, továbbá cukorból áll. Minél sötétebb színű a juharszirup, annál intenzívebb az íze és annál nagyobb a cukor, tápanyag- és ásványi anyag koncentrációja. Mivel a benne található anyagok erősítik és tisztítják az immunrendszert, a méregtelenítő juharszirup kiválóan alkalmas fogyókúrákhoz is.

A méregtelenítő juharszirup hatására a salakanyagok és zsírok felbomlanak, továbbá a juharszirup a testben megtalálható összes kiválasztási folyamatot működésbe hozza. A tisztulás és a méreganyagok távozásának jelei a szájszag, a sötét vizelet és a bőrkiütések eltűnése. A juharsziruppal történő méregtelenítés nem ajánlott gyógyszeres kezelés alatt állóknak, anorexiásoknak és legyengült szervezetűeknek.

Méregtelenítő juharszirup

Méregtelenítő juharszirup

A méregtelenítő juharszirup-ital elkészítése igen egyszerű. Keverjünk össze 1,5 dl juharszirupot 2 dl citromlével és egy kiskanál cayenneborssal 2 l vízben. Eredményként egy kellemes ízű, bármikor fogyasztható méregtelenítő italt kapunk. Emellett fontos a nagy mennyiségű folyadékbevitel, ugyanis a feloldódott méreganyagok ezen keresztül távoznak a szervezetből.

A méregtelenítő juharszirup-kúra javasolt időtartama 30 nap, mely idő alatt a vacsora helyettesítendő a juharszirup-oldattal. Mivel igen tápláló italról van szó, az esti éhségérzet csökkenni fog, és az alvás ideje alatt a szervezet megkönnyebbül. A kúra során a szervezet regenerálódik, a salakanyagok felbomlanak és távoznak belőle, így a juharszirup megteremti a jó közérzetet, növeli a koncentrációképességet és a teljesítőképességet is.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024