0

A méregtelenítő lábtapasz használatáról

Rohanó világunkban fontos odafigyelnünk testünkre és annak védelmére, ugyanis a rendszertelen étkezés és a különböző vegyi anyagokat tartalmazó élelmiszerek fogyasztása megköveteli, hogy kisebb-nagyobb méregtelenítő kúrát végezzünk. A gyümölcsnapok, az úgynevezett lénapok bevezetése étrendünkbe nagymértékben hozzájárulhat a szervezet tisztításához, viszont a megrögzött húsevőknek sem kell bánkódniuk, mivel olyan új méregtelenítő kúrák is léteznek napjainkban, amelyek ugyanezt a hatást váltják ki. Ilyen a méregtelenítő lábtapasz, amely a legkönnyebben elvégezhető otthoni tisztító kúra.

A méregtelenítő lábtapasz a talpra felragasztva fejti ki jótékony hatását. Amellett, hogy ellazítja és megnyugtatja a szervezetet, a vérkeringést is javítja. A méregtelenítő lábtapaszok kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaznak, ezért mellékhatásuk nincs. Éjjel, az alvás ideje alatt is dolgoznak, segítve a salakanyagok eltávolítását a szervezetből, javítva az anyagcserét, ráadásul az alvás is pihentetőbb lesz viselésétől.

Méregtelenítő lábtapasz

Méregtelenítő lábtapasz

A méregtelenítő lábtapasz rendszeres használata megszünteti a fáradékonyságot, és jobb közérzetet biztosít, javul tőle a koncentrálóképesség és a memória is. A cél elérése érdekében használjuk a méregtelenítő lábtapaszt öt egymás utáni napon, mindkét lábon. Fontos, hogy megtisztítsuk talpunkat lefekvés előtt, s csak ezután ragasszuk fel a tapaszokat.

Ha az ötödik nap reggelén a tapaszok még mindig átitatottak és barnás színűek, azt jelenti, hogy jó úton halad a méregtelenítő kúra, s ajánlott folytatni vagy rövid időn belül megismételni.

 

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024