0

Bárki számára könnyen előállítható, olcsó méregtelenítő kúra

Napjainkban özönlenek az újabbnál újabb méregtelenítő kúrák, szerek, eljárások, melyekért csillagászati összegeket kell kifizetni. Egyes gyógykészítmények, amelyek bizonyítottan jó hatásúak egy luxusautó árával vetekedhetnek. Szerencsére azoknak sem kell elcsüggedniük, akiknek pénztárcájuk nem engedi meg, hogy ekkora összegeket fizessenek ki, ugyanis bőven akad különféle olcsó méregtelenítő kúra is.

A léböjtkúra az egyik legeredményesebb olcsó méregtelenítő kúra, amely megtisztítja a szervezetet a méreg- és salakanyagoktól, amire a szervezet önmagában nem mindig képes, ugyanakkor fogyókúraként is megállja a helyét. Íme néhány bevált léböjtkúrás keverék: zeller-paradicsomlé, ami vérnyomáscsökkentő hatású, és rengeteg C-vitamint tartalmaz. Az alma-sárgarépalé keveréke javítja a látást, és hasznára válik a nyálkahártyának.

Olcsó méregtelenítő kúra

Olcsó méregtelenítő kúra

 A kiwi leve szójatejjel segít a csontritkulás, a szívbetegségek és egyes ráktípusok kialakulásának megelőzésében. A joghurtlé uborkával keverve helyreállítja az emésztést, jó hatással van az immunrendszerre, továbbá nagyon jól laktat is. Közös tulajdonságuk, hogy felszívják a szervezetben lerakódott méreg- és salakanyagokat. Ezek a keverékek gyümölcspréssel és gyümölcscentrifugával otthon is könnyedén elkészíthetők, és igen olcsó méregtelenítő kúrának számítanak.

A háromnapos léböjtkúra igen nagy segítség a szervezetnek, s a három nap után jelentős javulás figyelhető meg úgy szervezetünkben, mint közérzetünkben. A fent említett keverékeket ajánlott esténként váltogatni a léböjt ideje alatt, továbbá ajánlott a sok folyadékfogyasztás tiszta víz és gyógyteák formájában.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024