0

Egyszerű módszer tisztítókúrára: a méregtelenítő kapszula

A modern életmód következményeként számos méreganyag jut a szervezetünkbe, melyek felhalmozódása számos betegség forrása lehet. Éppen emiatt van szükség tisztítókúrákra, hogy a szervezetünkben felgyülemlett káros anyagok távozhassak, jó közérzetet és egészségesebb életvitelt biztosítva. Többen választják a méregtelenítő kapszula használatát, mivel ezek szedése sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos méregtelenítő módszerek.

A méregtelenítő kapszula kiválasztásakor vegyük figyelembe annak a májra gyakorolt hatásait. Ez az a szervünk, amely a méreganyagok kiválasztásáért felelős, percenként 1 liter vért szűr át. A nem kívánt káros anyagokat átalakítja, majd a vesébe, illetve a vastagbélbe juttatja, ahonnan kiürülhetnek. Éppen ezen ok miatt a máj igen nagy terhelésnek van kitéve, így olyan kapszula szedése ajánlott, mely segíti a máj regenerációját, valamint annak megfelelő működését.

Méregtelenítő kapszula

Méregtelenítő kapszula

A méregtelenítő kapszulák szedése során nem ajánlott a dohányzás, illetve alkohol-, kávé-, valamint a narancsléfogyasztás. A napi tíz pohár víz azonban elengedhetetlen a méregtelenítés szempontjából. A méregtelenítés első napjaiban kellemetlen tünetek jelentkezhetnek, viszont ez természetes az ilyen kúrák alkalmazásakor.

A méregtelenítő kapszulák szedésének végeztével a hajunk sokkal fényesebbnek, bőrünk pedig ragyogóbbnak fog látszani. A tisztítókúra nemcsak belsőleg frissíti fel a szervezet, hanem a külső megjelenést is üdévé és fiatallá varázsolja. Csökken a testsúly, valamint a nők örökös problémájaként számon tartott narancsbőrt is rendkívül hatékonyan korrigálja.

 

  
Iktatva: Tisztítókúra Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024