0

Heti egy méregtelenítő nap

A tartósított élelmiszerekből, a permetezett zöldségekből és gyümölcsökből rengeteg méreganyag jut a szervezetünkbe. Ha ezek felgyűlnek, gyomor-, máj- és epepanaszokat okozhatnak. Heti egy méregtelenítő nap segíthet ezek megelőzésében. Olyan napot válasszunk, amikor tudunk pihenni is.

 A heti egy méregtelenítő nap alatt szigorúan tilos az alkohol fogyasztása. Kerüljük a zsíros, nehéz és cukros ételeket. A legjobb, ha ezen a napon csak gyümölcsöket vagy zöldségeket fogyasztunk. Minél könnyebb és egyszerűbb ételeket válasszunk. Jó, ha az egész nap folyamán csak 2-3 féle alapanyag kerül a tányérunkra. Minél kevesebb ételféleséget eszünk ezalatt az egy nap alatt, annál könnyebben tudja a szervezetünk feldolgozni azokat.

Heti egy méregtelenítő nap

Heti egy méregtelenítő nap

 A heti egy méregtelenítő nap nagyon sok mindenben segítségünkre lehet. Nem csak méregtelenít, hanem segít szinten tartani a súlyunkat, megelőzni a betegségeket. A méregtelenítő nap után sokkal jobban működik majd az emésztésünk, izmainkat sem terhelik a salak- és méreganyagok, épp ezért sokkal könnyebben mozgunk majd.

Fontos, hogy a heti egy méregtelenítő nap folyamán kellő mennyiségű folyadékot igyunk. Ha fokozni akarjuk a hatást, akkor ne csak tiszta vizet fogyasszunk, hanem facsarjunk bele citromlét is, hisz a citrom segít az anyagcserénk működésében. Jó, ha ez alatt a nap alatt el tudunk menni szaunázni, és a lelkünkkel is tudunk foglalkozni.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024