0

Hogyan hatnak az egészségre a méregtelenítő ásványok?

Az ásványokat, drágaköveket már évszázadok óta használják a gyógyászatban. Főként Keleten elterjedt, de már hazánkban is sokan alkalmazzák. A drágakövek, ásványok olyan rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyek pozitívan hatnak a belső szerveinkre. Főként az energiamezőket befolyásolják, ezzel serkentve az anyagcserét, az emésztést.

Az ametiszt egy olyan kékeslila színű kristály, amely mangánt, titánt és vasat tartalmaz. Serkenti az anyagcserét, az idegrendszerre is pozitív hatásokat gyakorol, és a cukorbetegség kezelésére is alkalmas. Méregtelenítő ásványként nagyon sokat felsorolhatnánk, többek közt az ezüstöt, az aranyat, akvamarint, apatit, az achát. A kínai gyógyászatban már több évszázada elterjedt gyógyító eszközök átalakítják a negatív energiákat, megtisztítják az auránkat, és rezgéseket bocsátanak ki.

Méregtelenítő ásványok

Méregtelenítő ásványok

A méregtelenítő ásványokat mindig magunknál tarthatjuk ékszer formájában, vagy akár marokkőként is. Minden ásvány más-más tulajdonságokkal rendelkezik, ezért keressünk olyan drágakövet, amely a mi problémánkra nyújthat megoldást.

A méregtelenítő ásványok használata mellett természetesen az étrendre is nagy hangsúlyt kell fektetni, nagyon sok folyadékot kell inni, és fontos betartani a diétát. A mozgás és a stresszmentes életmód kialakítása is szükséges. A fölösleges, felgyülemlett salakanyagok, méreganyagok eltávolítása rendkívül fontos, hisz életünk folyamán akár 60 kg salakanyag és méreganyag is bekerülhet a szervezetbe, melynek körülbelül fele lerakódik, ezért érdemes odafigyelni a méregtelenítésre.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024