0

Hogyan történik a méregtelenítés citrommal?

Akkor igazán hatékony a méregtelenítés citrommal, ha legalább 3 hétig tart, és zsírszegény étrend mellett alkalmazzuk. A citrom kiváló zsírégető, tehát fogyókúrás diétának is megfelel ez a méregtelenítési eljárás. Ha kitartóak vagyunk, a 3 hét alatt jelentős súlyfeleslegtől szabadulhatunk meg. A szervezetben felhalmozódott toxinokkal, salakanyagokkal együtt a narancsbőrtől, bőrkiütésektől és a többi méreganyagok által kiváltott tünettől, betegségektől is megszabadulunk.

Úgy történik a méregtelenítés citrommal, hogy – egészséges táplálkozás mellett – a 3 hét alatt minden nap, minden étkezés előtt citromot fogyasztunk. Az első és a 21. napon egyet-egyet, a többi napon pedig úgy állítsuk be a citromfogyasztást, hogy a 14. napra 8 citrom jusson. Tehát az első naptól kezdve fokozatosan emeljük az adagot, a 14. naptól kezdve pedig fokozatosan csökkentjük azt.

Citrom

Méregtelenítés citrommal

A méregtelenítés citrommal jó, ha a családorvos belegyezésével, az ő tudtával történik. Számos olyan eset van, amikor ez a diéta – vagy akár méregtelenítéssel egybekötött fogyókúrának is nevezhetjük – ellenjavallt, és több kért okoz, mint hasznot. Ezt legjobban az orvosunk tudja eldönteni.

A frissen facsart szűrt citromlét kell fogyasztanunk, nem alkalmas erre a boltokban kapható palackozott citromé, mivel vegyi anyagokat tartalmazhat. A méregtelenítés citrommal akkor lesz sikeres, ha a kúra alatt minél kevesebb állati eredetű táplálékot fogyasztunk, és kerüljük az édességeket, üdítőitalokat is.

  
Iktatva: Fogyókúra

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024